Szerintetek baj ha nem akarok a szüleimmel menni nyaralni?
Nincsen hozzá kedvem amiért kicsit neheztelnek rám.
Konkrét hely sincs még, csak mondtam,hogy én nem akarok menni. 3-an mennénk (tesóm nincs,meg olyan ember se akit esetleg elvinnék magammal), szimplán a szüleimmel meg unnám magam. Nélkülem meg nem mennek, így meg kicsit lelkiismeretfurdalásom van...
Nektek mi a véleményetek erről?Én lennék elkényeztetve? 19/F
Ennyi idősen megérthetnék, hogy ez neked csak szenvedés lenne, már haverokkal illene menni.
18 éves korom óta kb én is csak szenvedek ezeken, az idei volt az így 3. ilyen nyaralás után, hogy soha többet ha kergetnek se.
19 évesen már én se mennék, de ha lenne gyerekem, nem s vinném magammal, ha nem akar jönni. jogilag felnőtt, de egy ember már 15 éves korától a konyhában is megállja a helyét anélkül, hogy felgyújtaná, szóval simán otthon hagynám még azt is.
szüleidnek, mond meg, hogy nézzenek vm wellness-t, nekik is kijár egy kicsit a romantikázás kettesben.
Az élet rendje, hogy a gyerek felnő, és előbb-utóbb a saját útját járja, a szülőknek ezt meg kell tanulni elfogadni. Van, akinek ez könnyebben, van, akinek nehezebben megy. Zsarolni emiatt ne hagyd magad, de talán ha a barátaiddal szervezel valamit, könnyebb lesz elfogadniuk, hogy már nem vagy kicsi.
Mondjuk egy külföldi utazásra lehet, hogy befizetnék a szüleimmel közösen, pl. egy erdélyi körutazásra (ők voltak, én nem tudtam velük menni, mert akkor kezdtem új munkahelyen, azt sajnálom, de akkor így alakult), de azért a klasszikus családi nyaralás már nekem sem volt érdekes a te korodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!