Hova tudnék költözni ha már nem akarok a szüleimmel élni, de viszont 16 éves vagyok?! Nyomos indok lenne rá!
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 03:02
1/27 anonim válasza:
Nagyszülők/nagynéni/nagybácsi/bentlakásos suli
2/27 anonim válasza:
Gyámsági hivatalból kell engedély, ha jól tudom. Vagy ehhez hasonló szervtől kell engedély
3/27 anonim válasza:
Gyámügyi hivatal* bocsánat az elirasert
4/27 anonim válasza:
Albérlet. Elmész dolgozni és máris tudod fizetni.
5/27 anonim válasza:
Persze. Albérlet. Alaphangon 80-90000/hó + 2-3 havi kaució. Egy 16 éves gyerekről beszélünk. Észnél legyél már.
7/27 anonim válasza:
16 évesen költöztem el otthonról, tudom mit beszélek. Valamit valamiért. Legyél észnél.
8/27 anonim válasza:
Ha nyomós indok, akkor gyermekotthon.
18 évesen is pont ugyanaz a módja, mint ami valaki javasolt: diákmunka, albérlet. Gondoljátok, hogy akkor egyszerűbb, olcsóbb, vagy könnyebb lesz? Hát nem! Csak a szülei nem szólhatnak már bele. De nem is kötelesek hazaengedni, ha balul sül el!
Addig van két éve: diákmunka, hogy majd legyen pénz albérletre, kaucióra és legyen egy kis tartalék.
9/27 anonim válasza:
Mi az indok? Anélkül, hogy tudnánk, hogy miért nem tudunk válaszolni!
10/27 anonim válasza:
#7 dehogy tudod te mit beszélsz. csak osztod az észt hülye módjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!