Hova tudnék költözni ha már nem akarok a szüleimmel élni, de viszont 16 éves vagyok?! Nyomos indok lenne rá!
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 03:02
11/27 anonim válasza:
Mi az oka ?
Segiteni kell otthon nem kapott iphon 78
Rossz izu a tokfozelek egy szobaba van tesoval nem hentereghet paarjaval iskolaba kell jarni es menzas lesz
12/27 anonim válasza:
11-es. Most felröhögtem. ...és milyen igazad van!
13/27 A kérdező kommentje:
Bocsanat,de nagyon nem!! Anyam leszarja a fejem, kiabal velem, nem torodik velem,. Soha nem hallgat meg,mindent egyedul kell csinalnom, pasija fontosabb neki mint en. Egy 16 eves kamaszlanynak szuksege lenne az anyukajara! En ezt nem tudom megkapni mert nem vagyok neki eleg fontos mint a noverem..
2016. aug. 29. 09:56
14/27 A kérdező kommentje:
Es kedved 11-es,szoktam segiteni! Van hogy en fozok,hisz szakacsnak tanulok, van hogy en takaritok, mosok..de tegnap ejjel mar a szobambol se mertem kimenni inni mert feltem hogy megver.
2016. aug. 29. 09:59
15/27 anonim válasza:
Drama komolyan draaama
Nem torodik veled ahhh
Par ev mulva te nem fogsz vele torodni
Nagylany vagy bird ki
16/27 A kérdező kommentje:
Birjam ki?
Pont most kene hogy torodjon velem.
De o csak kiabal,fenyeget. Semmibe se tamogat.mar intezetbe is bedzgott parszor mert nem akar nevelni.meg aki azt mondja hogy nem szeretlek meg ilyenek ezt birjam ki? Mikor apam se aksrt es o nem is foglalkozik velem. Mert kitagadott. Te konnyen beszelsz
2016. aug. 29. 10:54
17/27 anonim válasza:
51%os normális vagy? Az anyja veri a kérdezőt, te meg még örülsz is neki. Remélem csak kamuzol hogy van gyereked. Ha mégis van csak addig fogod érdekelni őket amíg hasznuk van belőled mert gonosz vagy és rajtuk éled ki a beteges hatalommániádat. Testvérrel egy szobában aludni beteges, és a kérdező korában a párjával aludni is teljesen természetes lenne. Ha már ontod magadból a hülyeséget legalább írni tanulnál meg.
18/27 anonim válasza:
Gratulálok a hozzászólásodhoz.
19/27 anonim válasza:
A hozzászólásai alapján elmegyógyintézetben lenne a helye.
20/27 A kérdező kommentje:
Marmint? Kinek kene ott lennie?
2016. aug. 29. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!