Hova tudnék költözni ha már nem akarok a szüleimmel élni, de viszont 16 éves vagyok?! Nyomos indok lenne rá!
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 03:02
21/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nagyon együttérzek Veled. Én is borzalmas légkörben nőttem fel.
De sajnos nem tudsz tenni semmit. Legalább is amíg 18 nem leszel. Utána sem lesz könnyű.
Egyre ügyelj: később, felnőttként ne menj bele bántalmazó kapcsolatba. Akkor legalább a felnőttkorod nem megy teljesen tönkre.
Addig Imádkozhatsz, mást nem tehetsz.
40/F
22/27 anonim válasza:
Pontosabban: Máig nem jöttem rá, hogy mit tehettem volna.
23-as
23/27 A kérdező kommentje:
#21, nem mindegyik kamaszlany egyforma!!! Nem vagyok telhetetlen, tisztelem a felnotteket, segitokesz vagyok! Nem tehetek rola hogy a szuleim ilyenek!
2016. aug. 29. 13:43
24/27 anonim válasza:
Kérdező, ne húzd fel magad az elmebajos 51%os válaszolón, van elég bajod nélküle is. Ő abban leli örömét hogy belerúg abba aki amúgyis padlón van. Valószínüleg a saját gyerekeivel is ilyen, már ha tényleg vannak. Tudom hogy szarul hangzik és olyan is lesz, de az a legjobb ha elmész dolgozni, igaz hogy a felét se kapod meg annak amit megérdemelnél, de legalább gyüjtesz egy kis pénzt hogy a 18. születésnapodon megléphess a hülye anyádtól, vagy ha szerencséd van lesz olyan kapcsolatod hogy a barátodhoz költözhess.
25/27 anonim válasza:
Menj el diákmelóra a suli mellett, akkor kevesebbet leszel otthon viszonylag igazoltan, és tudsz is félre tenni pénzt. Nagyjából ennyit tudsz tenni amíg nagykorú nem leszel. Amikor meg nagykorú leszel, keress szakmába vágó melót és pattanj.
26/27 anonim válasza:
"Nyomos indok lenne rá!"
Aha, tudom. Minden 16 évesnek egy fäszkalap a faterja, az anyja meg egy hülye P*icsa. Így van ez, amióta világ a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!