Szerintetek baj ha nem akarok a szüleimmel menni nyaralni?
Figyelt kérdés
Nincsen hozzá kedvem amiért kicsit neheztelnek rám.
Konkrét hely sincs még, csak mondtam,hogy én nem akarok menni. 3-an mennénk (tesóm nincs,meg olyan ember se akit esetleg elvinnék magammal), szimplán a szüleimmel meg unnám magam. Nélkülem meg nem mennek, így meg kicsit lelkiismeretfurdalásom van...
Nektek mi a véleményetek erről?Én lennék elkényeztetve? 19/F
2017. júl. 2. 09:12
11/16 anonim válasza:
25 évesen is szívesen nyaralok a szüleimmel, attól még hogy önálló felnőtt lettem...mert szeretem őket, ilyen egyszerű a képlet. Sok elb+szott gyerek-szülő kapcsolat van úgy látom...lehet nyomogatni a piros kezet nyaralgatás helyett, hajrá
12/16 anonim válasza:
Ha 19 évesek lesznek a lányaim és nem akarják már a közös nyaralást, nem fogom őket kényszeríteni, semmi értelme, hogy igazából se a szülőnek, se a gyereknek ne legyen jó. Elmegyünk majd kettecskén a férjemmel. Láttunk már erre példát a baráti körben, hogy a nagykorú "gyerek" végigszenvedte látványosan a hotelszobában a kötelező nyaralás hetét, még a medencéhez se ment le. Nem azért, mert hálátlan kutya, és nem is azért, mert nem szereti a szüleit vagy nem jó a családi légkör. Egyszerűen most abban a korban van, hogy el kell engedni kicsit a kezét. Lehet, jövőre majd megint szívesen megy a szüleivel.
13/16 anonim válasza:
Van egy kis különbség aközött, hogy ápolod a szüleiddel a kapcsolatot felnőttként, meg aközött, hogy azzal zsarolnak, hogy csak akkor mennek ők is kikapcsolódni, ha a már nagykorú gyerekük is velük megy. Nem szabad a felnőtt gyereket a szülőnek magához láncolni, el kell engedni, mert egyszer a szülő is levált a saját szüleiről és önálló lett. Vagy mindenki üljön az anyja szoknyája mellett 30-40 éves koráig? Aztán csodálkoznak, hogy nincs unoka, mert senki nem akar örökbe fogadni egy felnőttet...
14/16 anonim válasza:
Nincs abban semmi rossz, ha egy 19 éves fiatal a szülei társasága helyett jobban vágyik a saját korosztálya társaságára. Mikor barátkozzon, ismerkedjen, ha nem most?
15/16 anonim válasza:
Aztán ki mondta hogy a szülei zsarolták? Nincs kedvük nélküle menni...na mindegy engem aztán nem érdekel
16/16 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod, ha menni akarnának elmennének. Csak egy kis közös időt akartak eltölteni veled, de hát annak nincs értelme, ha te ott nem éreznéd jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!