Hogy beszéljem meg a szüleimmel, hogy ott akarom hagyni az egyetemet és szakmát akarok tanulni?
A szüleim nagyon erőltetik..
De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres. Egy szobafestő meg megkereshet ma már akár havi 2 millió forintot.
Meg amúgy is elég életképtelen és szociális fóbiás vagyok, diplomával nehéz elhelyezkedni, egy hiányszakmával meg én is tudnék érvényesülni
De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres
Ja, több ezer diplomás éhen halt és minden szakmunkás hatalmas megtakarításokkal rendelkezik.
Aruld el, milyen szakmunkára gondolsz?
Alkalmazottként nem fogsz többet keresni vele, mint a diplomáddal, csak ha félog vagy teljesen feketén, napi sokat túlórázva dolgozol.
Vállalkozhatsz, de ha éleetképtelen vagy, nem fog menni, ráadásul azért idő, mire arra sor kerülhet, lesz annyi tudásod.
A felénél járok.
A fizikai munka még mindig jobban menne, mint ha kommunikálnom kéne emberekkel!!
Én azt javaslom végezd el az egyetemet.(Bármikor lehet szükség az életedben a diplomádra.) Utána is kitanulhatsz még egy szakmát. Biztosítsd be magad,állj több lábon.Gondolj a jövődre is,most fiatal vagy és bírnád a melót,de ez nem marad így sajnos :(
Sok sikert!
Öszintén szólva ilyen kevés ésszel tényle nem sok esélyed van arra, hoyg diplomát szerezz.
Ha szerinted a szakmiunkásnak könnyebb, jobban megél, többet keres és kevesebb kontaktuas van emberekkel, mint egy diplomásnak, akkor igen buta vagy/és tájékozatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!