Mit csináljak ha nem akarok a szüleimmel élni?
1. Ha nagykorú vagy, elköltözöl.
2. Ha nem vagy nagykorú, megvárod, míg az leszel, és életbe lép az első pont.
Mit tehetsz ?
Ingyen laksz
Ingyen etetnek
Ruhaznak
Munkat vallalsz es elkoltozol ide hozott a golya itt kell elned amig magad el tudod tartani
Na megint egy megalázott gyerek, a világ leggonoszabb szüleivel. 18 éves korodig az van amit ők mondanak, de ha nem tetszik akkor egyetlenegy dolgot tehetsz, hogy szabadulj: kinyirod magad. Utána ha betöltötted a 18-at mehetsz ahova akarsz, ha meg ott maradsz náluk a nyakukon, akkor meg pofád lapos, mert még mindig ők tartanak el, az ő pénzükből rajtuk élősködsz.
Köszönnéd meg inkább te is, meg a sok hülye itt picsogó társad a jó Istennek, hogy még vannak szüleitek akik idegesítsenek, kiboritsanak. Bárcsak az enyémek tehetnék ezt velem...
Ha kamasz vagy, akkor ez nem segit meg, de legtobben nem akarnak a szuleikkel lakni. En rajzolgattam a leendo hazam alaprajzat es arrol almodoztam majd en hogy fogom csinalni. Nem sok kedvem volt otthon lenni.
Tanultam, segitettem ha kertek es amiben tudtam, hogy kell. Olvastam ezerrel es keszultem tovabbtanulni.
Ha van sajat szobad bujj el oda neha. A takaritas szep dolog, ne vedd zokon, ha ok nem veszik eszre. Evtizedek ota hetente takaritanak altalaban a felnottek a havi egy vagy ketto neha a sajat gyerekeikol se tunik fol :-/.
A sport sokat lendtene a rosszkedveden. Ha van penzed, akkor menj fitnessterembe valami ugralos (aerobik) tancolos (zumba) orara (tatsasagban vagy, de megsem kell beszelgetned). Ha nincs marad a futas (kocogas), utana torna, nyujtas, erosites. Vannak szabadteri kondieszkozok is vagy csak siman magadban is gimnasztikazhatsz.
Vigyel telot/mp3-at hallgass futas kozben zenet. Ha nem.is vagy nagy sportman egy felmoraval elkezdheted seta-kocogas-seta kocogas aztan eljutsz a futasig. Es a sport endoefint termel, amitol jobb kedved lesz!
Jobban birod a beszolasokat is...ha pedig kezd latszodni rajtad az eredmeny vagy csak a kitartas lathato, akkor meg lehet kapsz elismerest is.
Ugyes legy. Kivanom, hogy jobb kedved legyen.
Szóval azértelőző hozzászólók:Nem a gyerek kérte,hogy megszülessen.A szülők felnőtt fejjel vállaltak gyereket,tudván,hogy a saját pénzükből el fogják tartani.A gyereket nem eltartjuk amúgy,hanem Vele élünk.
A lelkére vigyázunk,mert mi vagyunk a felelősek azért,hogy milyen felnőtté válik.
A kérdezőnek:Sajnos tenni ez ellen nem tudsz.A fizikai bántalmazást sem veszik komolyan ebben az orsuágban,nem hogy a lelkit...
Tudod,hogy ilyenek,nem fognak változni.Amit Ze tudsz megteszel.Ennyi.Sajnos csak magadat tudod lelkileg tovább vinni,ezeken a dolgokon más kívülről,főleg itt nem segíthet.
Esetleg próbálkozz a kollégiummal szeptembertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!