Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha nem akarok a...

Mit csináljak ha nem akarok a szüleimmel élni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni.. Azért nm szeretnék a szüleimmel élni mert folyamatosan belém kötnek, piszkálnak és mindennap szomorú vagyok miattuk és akkor még piszkálnak ezzel is hogy megint milyen vagyok meg hogy lusta vagyok nem csinálok semmit ami nem igaz mert egyedül elpakolok itthon van hogy egyedül takarítom ki az egész házat amit semmibe vesznek és nem értékelik van egy tesóm aki az isten számukra hát első gyerek de akkor is ő is folyton piszkálnak.. Aztán én jártam pszichológushoz is.. Sose értenek meg ha elmondom a bajaim nem érdeklik őket nem segítenek csak rontanak rajta és ha meg nem mondom el hibás vagyok meg ezért piszkálnak.. Ha fáradt vagyok és ez miatt nem vagyok aktív hozzá vágják a fejemhez h lusta vagyok stb.. Mit csináljak??

2018. jún. 25. 17:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
97%
Hány éves vagy?
2018. jún. 25. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha nagykorú vagy akkor simán leléphetsz! Keress egy munkát. Vagy kérd a rokonaid segítségét! Nagymama, nagybácsi, keresztanyu...
2018. jún. 25. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

1. Ha nagykorú vagy, elköltözöl.

2. Ha nem vagy nagykorú, megvárod, míg az leszel, és életbe lép az első pont.

2018. jún. 25. 17:23
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
18 alatt ez nem kívánságműsor, onnantól szabadon elköltözhetsz bárhová. Mi a kérdés?
2018. jún. 25. 17:23
 5/13 anonim ***** válasza:
23%

Mit tehetsz ?

Ingyen laksz

Ingyen etetnek

Ruhaznak

Munkat vallalsz es elkoltozol ide hozott a golya itt kell elned amig magad el tudod tartani

2018. jún. 25. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:
25%

Na megint egy megalázott gyerek, a világ leggonoszabb szüleivel. 18 éves korodig az van amit ők mondanak, de ha nem tetszik akkor egyetlenegy dolgot tehetsz, hogy szabadulj: kinyirod magad. Utána ha betöltötted a 18-at mehetsz ahova akarsz, ha meg ott maradsz náluk a nyakukon, akkor meg pofád lapos, mert még mindig ők tartanak el, az ő pénzükből rajtuk élősködsz.

Köszönnéd meg inkább te is, meg a sok hülye itt picsogó társad a jó Istennek, hogy még vannak szüleitek akik idegesítsenek, kiboritsanak. Bárcsak az enyémek tehetnék ezt velem...

2018. jún. 25. 17:43
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Ha kamasz vagy, akkor ez nem segit meg, de legtobben nem akarnak a szuleikkel lakni. En rajzolgattam a leendo hazam alaprajzat es arrol almodoztam majd en hogy fogom csinalni. Nem sok kedvem volt otthon lenni.

Tanultam, segitettem ha kertek es amiben tudtam, hogy kell. Olvastam ezerrel es keszultem tovabbtanulni.

Ha van sajat szobad bujj el oda neha. A takaritas szep dolog, ne vedd zokon, ha ok nem veszik eszre. Evtizedek ota hetente takaritanak altalaban a felnottek a havi egy vagy ketto neha a sajat gyerekeikol se tunik fol :-/.

A sport sokat lendtene a rosszkedveden. Ha van penzed, akkor menj fitnessterembe valami ugralos (aerobik) tancolos (zumba) orara (tatsasagban vagy, de megsem kell beszelgetned). Ha nincs marad a futas (kocogas), utana torna, nyujtas, erosites. Vannak szabadteri kondieszkozok is vagy csak siman magadban is gimnasztikazhatsz.

Vigyel telot/mp3-at hallgass futas kozben zenet. Ha nem.is vagy nagy sportman egy felmoraval elkezdheted seta-kocogas-seta kocogas aztan eljutsz a futasig. Es a sport endoefint termel, amitol jobb kedved lesz!

Jobban birod a beszolasokat is...ha pedig kezd latszodni rajtad az eredmeny vagy csak a kitartas lathato, akkor meg lehet kapsz elismerest is.

Ugyes legy. Kivanom, hogy jobb kedved legyen.

2018. jún. 25. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Hát, el kell fogadni, el kell viselni őket; ők ilyenek, ez az ő tudatszintjük, nem tudnak többet, nem tudnak máshogy, ők ezt tudják, ennyi telik tőlük, nekik ennyi sütnivaló, meg empátia, meg érzékenység, meg átérzőképesség meg beleélés adatott. Ők ezt tudják, ennyi telik tőlük, ne várj tőlük túl sokat; engedd el velük kapcsolatosan az elvárásaid; vagy legalábbis lejjebb. Ők tényleg ilyenek, és nem fognak megváltozni, tehát te meg ha a körülményeken nem tudsz változtatni, változtass a hozzájuk fűződő hozzáállásodon. Meg még ezt így külön, hogy értékeld viszont, amid van; meg még anyám tudja már, hogy mennyire nyomaszt, ha ő itthon van, de még azért én is megmondtam neki, hogy azért örülök neki, hogy nem a szomszédot kell anyámként elviselnem; és ezen viszont mindketten nevettünk.
2018. jún. 25. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyokat nyelsz és kivárod míg nagykorú leszel, munkàt keresel és tovább lépsz.
2018. jún. 25. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azértelőző hozzászólók:Nem a gyerek kérte,hogy megszülessen.A szülők felnőtt fejjel vállaltak gyereket,tudván,hogy a saját pénzükből el fogják tartani.A gyereket nem eltartjuk amúgy,hanem Vele élünk.

A lelkére vigyázunk,mert mi vagyunk a felelősek azért,hogy milyen felnőtté válik.

A kérdezőnek:Sajnos tenni ez ellen nem tudsz.A fizikai bántalmazást sem veszik komolyan ebben az orsuágban,nem hogy a lelkit...

Tudod,hogy ilyenek,nem fognak változni.Amit Ze tudsz megteszel.Ennyi.Sajnos csak magadat tudod lelkileg tovább vinni,ezeken a dolgokon más kívülről,főleg itt nem segíthet.

Esetleg próbálkozz a kollégiummal szeptembertől.

2018. jún. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!