Mit csináljak ha nem akarok a szüleimmel élni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni.. Azért nm szeretnék a szüleimmel élni mert folyamatosan belém kötnek, piszkálnak és mindennap szomorú vagyok miattuk és akkor még piszkálnak ezzel is hogy megint milyen vagyok meg hogy lusta vagyok nem csinálok semmit ami nem igaz mert egyedül elpakolok itthon van hogy egyedül takarítom ki az egész házat amit semmibe vesznek és nem értékelik van egy tesóm aki az isten számukra hát első gyerek de akkor is ő is folyton piszkálnak.. Aztán én jártam pszichológushoz is.. Sose értenek meg ha elmondom a bajaim nem érdeklik őket nem segítenek csak rontanak rajta és ha meg nem mondom el hibás vagyok meg ezért piszkálnak.. Ha fáradt vagyok és ez miatt nem vagyok aktív hozzá vágják a fejemhez h lusta vagyok stb.. Mit csináljak??2018. jún. 25. 17:02
11/13 A kérdező kommentje:
Aki csak pofázni tud az mehet is el.. Viszont aki valamilyen módon megpróbált segíteni nekik köszönöm..Anyámmal most volt egy nagyon nagy vitánk el indultam itthonról de el kapott a kapucnimnal fogva de ez mind1 ordított velem azt mondta pici tartja vissza hogy megpofozon én erre csak azt mondtam hogy pofozzon nem érdekel most sírtam 2 órát egyszer jó pofizik máskor ordít és mindent a fejemhez vág és utána azért vagyok hibás mert nem mondom el neki a bajom.. Szerintetek az ilyen a jó szülő..... És igen kiskorú vagyok..
2018. jún. 25. 22:07
12/13 anonim válasza:
6os szanalmas vagy. Remelem nincs gyereked es a budos eletben nem is lesz...
13/13 anonim válasza:
Kérd meg pszichológust, beszéljen velük egy óra erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!