Hogy beszéljem meg a szüleimmel, hogy ott akarom hagyni az egyetemet és szakmát akarok tanulni?
Figyelt kérdés
A szüleim nagyon erőltetik..
De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres. Egy szobafestő meg megkereshet ma már akár havi 2 millió forintot.
Meg amúgy is elég életképtelen és szociális fóbiás vagyok, diplomával nehéz elhelyezkedni, egy hiányszakmával meg én is tudnék érvényesülni
2020. okt. 28. 10:53
22/146 anonim válasza:
#6 "Diplomával 100% hogy gyártósoron kötnék ki,"
Valami büfé-ruhatárszakon tanulsz....???
23/146 anonim válasza:
nekem is van diplomám, de őszintén szólva egyetlen diplomás ismerősöm (velem együtt)SE dolgozik a végzettségének megfelelő munkakörben! Pedig van jónéhány ilyen ismerősöm.Ha lepontoztok, akkor is igy van, ez tény.
24/146 anonim válasza:
#23 azért nagyon nem mindegy, hogy mégis miféle diploma az... :D
25/146 anonim válasza:
23, nekem meg minden diplomás simerősöm a szakmájában dolgozik, és nem nyomorog senki.
26/146 anonim válasza:
Félreértettél 25! nem mondtam, hogy nyomorognak, sőt , nagyon is jól keresnek, de a munkájuknak semmi köze a megszerzett diplomájukhoz. Nem is kellene hozzá, nem feltétele a most végzett munkájuknak. Van köztök, akinek a végzettsége: mérnök, tanár, közgazdász
27/146 anonim válasza:
A baráti és ismeretségi körömben mindenki diplomás, és mégis jól keres.
Ja, nem szabadbölcsészetet, vagy rendezvényszervezést tanultak...
Hanem mérnökök, közgazdászok, orvosok, stb.
28/146 anonim válasza:
Megnézem milyen mérnök, aki nem találja a helyét a szakmában. Na itt jön az, hogy a papír nem minden, érteni sem árt hozzá.
29/146 anonim válasza:
27- mondom, hogy jól keresnek, gazdagok, saját cégeik vannak. De nem kellett hozzá a diplomájuk.Annyi diplomás van az országban, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Kicsi ez az ország ennyihez és baromira nem feltétele a diploma a boldogulásodnak..
30/146 anonim válasza:
Orvosok meg pláne a nyomorgásról és a munkanélküliségről híresek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!