Hogy beszéljem meg a szüleimmel, hogy ott akarom hagyni az egyetemet és szakmát akarok tanulni?
A szüleim nagyon erőltetik..
De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres. Egy szobafestő meg megkereshet ma már akár havi 2 millió forintot.
Meg amúgy is elég életképtelen és szociális fóbiás vagyok, diplomával nehéz elhelyezkedni, egy hiányszakmával meg én is tudnék érvényesülni
Csináljon amit akar. Nekünk elvégre teljesen mindegy mihez kezd az életével.
Ha sikerül neki, akkor sikerül, ha nem akkor meg nem.
Viszont az biztos hogy nem "csicska" meg "vesztes" az aki csak 200-300 körül keres. Van egy olyan masina, amit gazdaságnak hívnak. Kereslet-kínálat.
“A futás ingyen van, ugyanígy a köztéri fitness-parkok.“
Mit nem értesz azom, hogy TEREMBE akarok járni. Küzdősportolni akarok, meg konditerembe menni. A futásod meg a fitness parkod semmit sem ér
Ez havi 20 ezer
Pénz kell ehhez PÉNZ PÉNZ PÉNZ
Külföldre nem vesznek fel ezzel a diplomával
Piacképes szakra igen. De akkor már a szakma miért nem jo? Semmi kedvem újraérettségizn. Szakma egyszerűbb, biztosabb
Azt nem értitek meg, hogy a köztisztviselő az a társadalom legalja. Bérminiumumot keres. Minimumot! Ez aztán a teljesítmény! Ti azt mondjátok, hogy érjem be a minimummal? A legaljával? Miért érném be? Nem akarok közigazgatásban dolgozni!
Én nem akarok a társadalom legalja lenni.
Egy kezdő kőműves alkalmazottkén is megkap 300-at.
“ Csináljon amit akar. Nekünk elvégre teljesen mindegy mihez kezd az életével.”
Te épp azon gúnyolodsz most, hogy nem szeretnék a társadalom legalja lenni?
Csináljak amit akarok? Nem szeretnék köztisztviselő lenni! Nem akarok bérminimumot keresni! Ebben 1000%-ig biztos vagyok!
A társadalomnak nincs legalja munkája. Minden munka nagyon fontos a társadalom működése szempontjából.
Az a legalja aki csak pofázik, hogy ő milyen nagy lesz közben állam bácsi pénzét használva jár egyetemre és végül ezt a befektetést arra használja, hogy álmodozzon...na az a legalja.
Aki azt írta mindegy mit kezdesz az életeddel, csak annyit értett, hogy MINDEGY hogy milyen munkád lesz, akár az amit akarsz akár nem, neki 8 hogy mi lesz belőled, mert a te dolgod.
Bár fóbiával szerintem képtelen leszel bármilyen munkára ahol emberekkel kell beszélgetned...
Én nem is az egyetemet és nem is a szakmát ajánlom,hanem egy jó pszichológust és 2 éves terápiát.
21L
Ja, szülők megnyúzták, de egy mesterszakra is tud jelentkezni. Erről senki se beszél, ha büfészakosik felalá. Ez nem egy zeneakadémia, de nem is versenypiac. Szóval jobb, ha menekül, ha politikai klima nem változik, mert be kell helyezkedni.
- politikatudomány (Jól keres)
- kiberbiztonság
- közigazgatási
- nemzetközi biztonság- és védelempolitikai
- rendészeti vezető, közgazdálkodás és közpolitika (Jól keres)
- kriminológia (ez is jó)
- Személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatás (ez is jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!