Hogy beszéljem meg a szüleimmel, hogy ott akarom hagyni az egyetemet és szakmát akarok tanulni?
A szüleim nagyon erőltetik..
De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres. Egy szobafestő meg megkereshet ma már akár havi 2 millió forintot.
Meg amúgy is elég életképtelen és szociális fóbiás vagyok, diplomával nehéz elhelyezkedni, egy hiányszakmával meg én is tudnék érvényesülni
Még mindig a kondibérlet, hihetetlen. Ez a legfontosabb? Nem lehet a szobában tornázni, erdőben, parkban futni? Nem kell mindenkinek milliókat keresni. Nem is lehet. Mindig lesznek gazdagabbak és szegényebbek. Én beérem 160-200-zal is. Főleg ha párom is kap ennyit, tehát két kereset van.
És most le lehet torkolni.
“ hosszabb élet könnyebb elhelyezkedés ”
Az élet szar. Nem motival az, hogy hosszabb életem legyen mert irodai munkát végzek.
A felvi meg azt ír amit akar. Egy IT-s persze könnyen elhelyezkedik, de egy büfészakos nem. Ezt kéne megérteni
CSak folytasd nyugodtan a virtuális maszturbációdat......
Remélem, már senki nem fog reagálni... :-D
Aki 160-200-al beéri az egy vesztes, aki arra született hogy egy csicska legyen. Az ilyenek miatt tart az ország balkáni szinten
Én nem fogom beérni ennyivel.
Se vesztes, se csicska nem vagyok, utóbbi szót főleg cigányok használják. Az ország pedig a megalkuvás, hazaárulás, kommunista múltú emberek hatalomban maradása, idegen seggek nyalása miatt tart ott, ahol.
A havi 200 vagy 600 között pedig van köztes kategória is, amivel meg lehet elégedni. Edzeni pedig akárhol lehet, szabad téren, parkban, otthon.
Akkor menj külföldre.
Egyre jobban az az érzésem,hogy csak provokálod itt az embereket a minél több válasz reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!