Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszéljem meg a szüleimme...

Hogy beszéljem meg a szüleimmel, hogy ott akarom hagyni az egyetemet és szakmát akarok tanulni?

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon erőltetik..

De diplomával nem fogok tudni megélni.. Egy szakmunkás sokkal jobban keres. Egy szobafestő meg megkereshet ma már akár havi 2 millió forintot.

Meg amúgy is elég életképtelen és szociális fóbiás vagyok, diplomával nehéz elhelyezkedni, egy hiányszakmával meg én is tudnék érvényesülni

2020. okt. 28. 10:53
 121/146 anonim ***** válasza:
91%

Még mindig a kondibérlet, hihetetlen. Ez a legfontosabb? Nem lehet a szobában tornázni, erdőben, parkban futni? Nem kell mindenkinek milliókat keresni. Nem is lehet. Mindig lesznek gazdagabbak és szegényebbek. Én beérem 160-200-zal is. Főleg ha párom is kap ennyit, tehát két kereset van.

És most le lehet torkolni.

2020. nov. 3. 19:32
 122/146 anonim ***** válasza:
Azt hiszed hogy burkolóként jobb lesz? Énis olyan szakra járok amivel nehéz lesz az elhelyezkedés mégsem hagyom ott az egyetemet több érv van a diploma mellett a felvi szerint pl hosszabb élet könnyebb elhelyezkedés vagy miért nem váltasz olyan szakra ami nem "büfészak"? Amúgy megkérdezhetem milyen szakra jársz?
2020. nov. 3. 20:11
 123/146 A kérdező kommentje:
Nekem mivel nincs szociális életem, az edzés az egyetlen ami örömet okoz. Inkább a halál mint hogy ne legyen rá pénzem
2020. nov. 4. 18:19
 124/146 A kérdező kommentje:

“ hosszabb élet könnyebb elhelyezkedés ”

Az élet szar. Nem motival az, hogy hosszabb életem legyen mert irodai munkát végzek.

A felvi meg azt ír amit akar. Egy IT-s persze könnyen elhelyezkedik, de egy büfészakos nem. Ezt kéne megérteni

2020. nov. 4. 18:21
 125/146 anonim ***** válasza:

CSak folytasd nyugodtan a virtuális maszturbációdat......

Remélem, már senki nem fog reagálni... :-D

2020. nov. 4. 18:25
 126/146 A kérdező kommentje:

Aki 160-200-al beéri az egy vesztes, aki arra született hogy egy csicska legyen. Az ilyenek miatt tart az ország balkáni szinten

Én nem fogom beérni ennyivel.

2020. nov. 4. 18:25
 127/146 anonim ***** válasza:
94%

Se vesztes, se csicska nem vagyok, utóbbi szót főleg cigányok használják. Az ország pedig a megalkuvás, hazaárulás, kommunista múltú emberek hatalomban maradása, idegen seggek nyalása miatt tart ott, ahol.

A havi 200 vagy 600 között pedig van köztes kategória is, amivel meg lehet elégedni. Edzeni pedig akárhol lehet, szabad téren, parkban, otthon.

2020. nov. 4. 18:30
 128/146 anonim ***** válasza:
91%
A futás ingyen van, ugyanígy a köztéri fitness-parkok.
2020. nov. 4. 18:44
 129/146 anonim ***** válasza:
Miért nem mész olyan szakra ami ér is valamit?
2020. nov. 4. 19:25
 130/146 anonim ***** válasza:
92%

Akkor menj külföldre.

Egyre jobban az az érzésem,hogy csak provokálod itt az embereket a minél több válasz reményében.

2020. nov. 4. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!