Hogy reagálnátok, ha a gyereketek csak úgy venne magának egy állatot a szobájába?
Mondjuk a szülei nem engedik neki, de ő nagyon szeretné. És ezért a hátatok mögött megveszi hozzá a felszerelést meg az állatot is. Csak egy sima "igénytelen" terrárium lakó állatra kell gondolni, nem kutyára vagy ilyesmire. Amit ő gondoz.
Ti mit reagálnátok? Kitennétek az állatot?
"Családtag, pont annyi joga van ott lakni, mint neked."
Hát még véletlenül sem. Az 3n házam, én dolgoztam meg érte meg a férjem és rajtunk kívül bizony csak annak van joga itt lakni, akinek én meg a férjem azt megengedjük. Anyósom is csaladtag, anyám is, mégsem fognak itt lakni. A gyerekem nyilván, de lesz szíves tartani magát a szabályokhoz. Ilyen pl a nem firkálja össze a falat, nem költözteti be a sarki hajlektalant és bizony ilyen az is, hogy nem hoz haza állatot, ha én arra nemet mondtam. Majd a saját lakásában megteheti. Oda meg nekem nem lesz jogom beköltözni, falat firkálni és állatot bevinni, ha ő nem akarja.
Kigyós csávó Te vagy az?
Továbbra sem..
Vissza vinném felszereléssel együtt a boltba. Majd a saját házadban azt tartassz amit szeretnél.
-57- rossz a sorrended- azért mert családtag, joga van azt csinálni amit szeretne (egyeztetés, megbeszélés persze szükséges)
Vannak kérdések, amik nem képezik megbeszélés tárgyát, ilyen ez is. A szülő azt ondta nem, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!