Hogy reagálnátok, ha a gyereketek csak úgy venne magának egy állatot a szobájába?
Mondjuk a szülei nem engedik neki, de ő nagyon szeretné. És ezért a hátatok mögött megveszi hozzá a felszerelést meg az állatot is. Csak egy sima "igénytelen" terrárium lakó állatra kell gondolni, nem kutyára vagy ilyesmire. Amit ő gondoz.
Ti mit reagálnátok? Kitennétek az állatot?
A korábbi állataim természetes halálban meghaltak, elég sok év alatt, pár még él.
"Hú kérdező látszik nem érted mi itt a baj."
Én értem ezt is, de az eddigi válaszokban mindenki az állattal volt elfoglalva, ezért válaszoltam azokra.
"Akármilyen allatrol van szo, alap, hogy minden egy haztartasban elonek bele kell egyeznie, min. azon a szinten, hogy elviseli a jelenletet."
De egy terráriumi állatba miért kéne beleegyezni? Bent van a szobámban, elzárva mindentől, innentől kezdve nem értem, mi a probléma. Nem egy kutyáról van szó, ami szabadon járkál a lakásban, kiszökni meg nem fog.
"De egy terráriumi állatba miért kéne beleegyezni? Bent van a szobámban, elzárva mindentől, innentől kezdve nem értem, mi a probléma. Nem egy kutyáról van szó, ami szabadon járkál a lakásban, kiszökni meg nem fog."
Miért, a szobád talán nem a lakás/ház részét képezi? Az túlzás hogy nem szökhet ki, mert minimális esély azért mindig van erre, még ha elenyésző is.
Ki a tököm írt privátot..? Gondolom valami hülyegyerek trollkodik, mert én nem írtam senkinek semmit.
De a lakás részét képzi a szobám, de rajtam kívül kb senki nem járkál ott. Ha meg netán kiszökne a pók, akkor is ki kéne jutnia a szobámból is, az ajtómat meg mindig csukva tartom, kivéve ameddig kimegyek/bejövök.
Vannak állataim, bár kb. 4x ennyi volt, mint amennyi most van. És én is gondozom őket. Szóval nem hiszem, hogy sokallnák.
Igen, ismerős az arachnofóbia. Én is rettegtem a pókoktól. De csak egyszerűen meg kell ismerni ezeket az állatokat, nem pedig az idiótákra hallgatni :) És el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!