Hogy reagálnátok, ha a gyereketek csak úgy venne magának egy állatot a szobájába?
Mondjuk a szülei nem engedik neki, de ő nagyon szeretné. És ezért a hátatok mögött megveszi hozzá a felszerelést meg az állatot is. Csak egy sima "igénytelen" terrárium lakó állatra kell gondolni, nem kutyára vagy ilyesmire. Amit ő gondoz.
Ti mit reagálnátok? Kitennétek az állatot?
Igen. Nem véletlenül nem engedem. Az én lakásom, az én döntésem.
(itt most nem az a kérdés, hogy én engednék-e állatot... én valószínűleg igen, ha tényleg terráriumlakó, és a gyerek vállalja, hogy ő kezeli, ő viszi orvoshoz, ő takarítja, ha nem ágyban fekvő beteg, de beteg, akkor is, nem bűzölög a szobája, ő fizeti az ellátását és az élelmezését; ha elköltözik, viszi magával, és nincs olyan, hogy "jujci, az egyetemi albérletbe nem engedik Bucikát, ne legyél már szívtelen és hadd tartsam itthon" stb. - de minden szülőnek más erről a véleménye... ameddig az ő házában élsz, illik ezt tiszteletben tartani)
A gyerekem nem tudna olyan állatot tartani ami nekem nem tetszene (ha tényleg teljesen el tusja látni), mert egyszerűen mindent szeretek, amitől más fél. :)
Ha egy szülő egy terráriumos állat tartását is tiltja, azzal kár vitába szálni, mert általában nem magával az állattal van a baja, hanem azzal hogy nem úgy van minden, hogy ő x évvel ezelőtt megálmodta...
"mert általában nem magával az állattal van a baja"
Lépjünk már túl ezen, hogy mi van általában, meg fúj gonosz szülő nem enged semmit. A kérdezőnek vannak állatai, nem is egy. A szülők pókot nem akarnak a lakásba, ennyi. Tényleg mekkora szar szülők már basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!