Hogy reagálnátok, ha a gyereketek csak úgy venne magának egy állatot a szobájába?
Mondjuk a szülei nem engedik neki, de ő nagyon szeretné. És ezért a hátatok mögött megveszi hozzá a felszerelést meg az állatot is. Csak egy sima "igénytelen" terrárium lakó állatra kell gondolni, nem kutyára vagy ilyesmire. Amit ő gondoz.
Ti mit reagálnátok? Kitennétek az állatot?
"Ennek ellenére még mindíg nem érdekelne, ha valaki ilyet akarna tartani a közelembe. Ha azt mondaná, hogy el fog engedni 30 ilyet a lakásban, az már okkal zavarna. De ha terráriumban akarja őket tartani, akkor mi a tökömtől féljek?"
Látod, meg is magyaráztad, neked nincs fóbiád. Akinek van, az fél. Akkor is, ha 10millio ember állítja, biztonságban van, ő akkor is fél.
A fóbiát pedig nem minden esetben lehet legyőzni
120.
A másik válaszoló még mindig szimpatikusabb, az legalább nem talál ki ilyen idióta elméleteket, hogy biztos én vagyok másik profilról..
Gyenge próbálkozás 122, te nyugodtan próbálkozz még, nem égetted le magas eléggé már ígyis. 😅
Semmit nem tudsz rólam, de szidalmazol, személyeskedsz és te már kapásból tudod, hogy én miben tévedek. Ok, egészségedre, szerencsére a valóság közelében sem jársz, de ha erről érzed jobban magad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!