Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok, ha a gyereke...

Hogy reagálnátok, ha a gyereketek csak úgy venne magának egy állatot a szobájába?

Figyelt kérdés

Mondjuk a szülei nem engedik neki, de ő nagyon szeretné. És ezért a hátatok mögött megveszi hozzá a felszerelést meg az állatot is. Csak egy sima "igénytelen" terrárium lakó állatra kell gondolni, nem kutyára vagy ilyesmire. Amit ő gondoz.

Ti mit reagálnátok? Kitennétek az állatot?

2020. okt. 25. 21:32
 111/137 A kérdező kommentje:
Mivel én is rettegtem a pókoktól, de le tudtam győzni. Akkor más miért menekül a félelme elől, ahelyett, hogy szembe nézne vele? (bár szembe se kell vele nézni, mert olyan mintha ott se lenne a házban)
2020. okt. 26. 10:12
 112/137 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem mindenki akar szembenézni vele, valaki csak el akarja kerülni, akárhogy dönt, tiszteletben kell tartani. Miért nem tudod?
2020. okt. 26. 10:20
 113/137 anonim ***** válasza:
87%

"Ennek ellenére még mindíg nem érdekelne, ha valaki ilyet akarna tartani a közelembe. Ha azt mondaná, hogy el fog engedni 30 ilyet a lakásban, az már okkal zavarna. De ha terráriumban akarja őket tartani, akkor mi a tökömtől féljek?"

Látod, meg is magyaráztad, neked nincs fóbiád. Akinek van, az fél. Akkor is, ha 10millio ember állítja, biztonságban van, ő akkor is fél.

A fóbiát pedig nem minden esetben lehet legyőzni

2020. okt. 26. 10:28
 114/137 anonim ***** válasza:
67%
#114 Sokáig szeretnél még a semmin kötekedni? Kutya nem szólt hozzád, válaszoltam a KÉRDÉSRE, te meg pörögsz, mint a ringlispíl. Higgadjál le, aztán haladj tovább az offolás helyett. :)
2020. okt. 26. 10:32
 115/137 anonim ***** válasza:
85%
Mit nyöszörögsz még mindig ezen? Szüleid megmondták, hogy nem lehet, kész. Nőj fel.
2020. okt. 26. 10:39
 116/137 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó csak nem a kérdezőt tisztelhetjük benned másik felhasználóról? A rendkìvül "érett" stílus passzol...
2020. okt. 26. 10:46
 117/137 A kérdező kommentje:

120.

A másik válaszoló még mindig szimpatikusabb, az legalább nem talál ki ilyen idióta elméleteket, hogy biztos én vagyok másik profilról..

2020. okt. 26. 11:00
 118/137 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk az is sokat elárul rólad kérdező, hogy számodra az a szimpatikusabb, aki undorító és minősíthetlen stílusban beszél pusztán brahiból a másikkal, szarkupacnak titulálja őt és még sorolhatnám. És nem a 120 vagyok! De maximálisan igaza van, leírta a véleményét a helyzetről, amit kérdeztél, erre ez a kötekedő jó madár beleáll és próbálja szapulni, meglehetősen kevés sikerrel.
2020. okt. 26. 11:02
 119/137 anonim ***** válasza:
100%

Gyenge próbálkozás 122, te nyugodtan próbálkozz még, nem égetted le magas eléggé már ígyis. 😅

Semmit nem tudsz rólam, de szidalmazol, személyeskedsz és te már kapásból tudod, hogy én miben tévedek. Ok, egészségedre, szerencsére a valóság közelében sem jársz, de ha erről érzed jobban magad..

2020. okt. 26. 11:05
 120/137 A kérdező kommentje:
El sem olvastam, mit szerencsétlenkedtetek itt 3 oldalon keresztül. Csak annyit láttam, hogy te azt hiszed, én vagyok a másik válaszoló, csak másik profilról. Innentől kezdve nyilván nem te leszel a szimpatikusabb.
2020. okt. 26. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!