Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnátok ha a 15 éves...

Elfogadnátok ha a 15 éves lányotoknak egy 22 éves fiú udvarolna?

Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 17:00
 81/92 anonim ***** válasza:
60%
#80, ezzel nem okoztál különösebb meglepetést:)))
2020. nov. 27. 20:01
 82/92 anonim ***** válasza:
2%

76.

joooo 33 vs 17. ugh szerintem irto gaz. Akkor megmagyaraz mindent, hogy miert vagy igy raizgulva erre a temara, hogy normalis.

Ez meg a 15-22-nel is durvabb.

A jogsi oktatom volt ilyen.

Ram is nyomult, pedig mar osszeszedett egy nyomi fiatal verebet.

Meg is mondtam neki, hogy nem gyengen gaz, hogy a diakjaval jott ossze.

Ott huhogott, hogy de hat fokent velunk talalkozik.

Szimplan selejtes.

A nyaralasra meg akkor menjen mindenki a Balatonra - nem mintha ott nem tennenk tonkre a termeszetet, ha mind odaozonlenenk - de ez mar egy masik tema, amit csinalsz azt meg szalmabab ervelesnek hivjak. 🤣

Summazva: annyira egyenlok vagyunk es annyira nincs “kaszt” rendszer, hogy van aki a Balatonra nem jut el. Ergo van tarsadalmi retegzodes. 😌

2020. nov. 27. 20:53
 83/92 anonim ***** válasza:
58%

#82, "joooo 33 vs 17. ugh szerintem irto gaz" aki szerint gáz, az az ő problémája, nem az enyém. Én az utóbbi időben jól elvagyok a saját bőrőmben - végre:)

"A nyaralasra meg akkor menjen mindenki a Balatonra - nem mintha ott nem tennenk tonkre a termeszetet, ha mind odaozonlenenk" - de legalább nem millió liter kerozin elégetésével jutunk oda....

"Ergo van tarsadalmi retegzodes. 😌" - mint említettem, ezt kell eltaposni, nem belecsicskulni... persze ez mindenkinek a szabad döntése, hogy az igazságtalanság ellen áll, vagy melléje. Meg halkan közlöm azt a tényt, hogy mindenféle vagyonról, jövedelemről, bömös slosszkulcsról szóló incel-téveszmével szemben Che-nek sokkal több és jobb csaja volt, mint Bill Gatesnek vagy épp Helmuth Kohlnak. Innentől szabadon eldöntheti midenki, hogy hova áll:)

2020. nov. 28. 00:09
 84/92 anonim ***** válasza:
12%
Nem millió liter kerozin elégetésével jutsz oda. Egy repülőgép valójában zöldebben visz el, mint az autód.
2020. nov. 28. 12:54
 85/92 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mindegy mit mondunk emberek, 0%-os mindenre kényszeresen rá akar cáfolni higy mindenféleképpen az övé legyen az utolsó szó. Én meghagyom neki ezt az örömet.
2020. nov. 28. 13:49
 86/92 anonim ***** válasza:
60%

#84, szerintem nézz utána, mielőtt bolondokat állítasz: pl

[link]

[link]

2020. nov. 28. 15:43
 87/92 anonim ***** válasza:
0%

85. ha kicsit magasabb lenne az IQ-d rajonnel, hogy nem egy ember irogat neked. 🤣

Szamomra ez az oldal szorakozas, tarsadalmi tanulmany; betekintes mas retegek eletebe es gondolkodasmodjaba.

Erdekes, hogy te mondod hogy mindenre ra akarunk cafolni.

Te meg mindenbe belekotsz, meg a tarsadalmi retegzodest bemutato Karibos peldabol is szalmabab-ervelessel kommentet krealsz es behozod temanak a fenntarthato turizmust, de azert mi akarunk mindent cafolni... 😂

2020. nov. 28. 22:45
 88/92 anonim ***** válasza:
0%

87. Most jöttem rá hogy engem összekevertek valakivel. Én nem az a válaszoló vagyok aki itt mindenkibe beleköt. Csodálkoztam is hogy miért pontozták le a teljesen normális válaszaimat is. Pl 79-es is 2 emberről beszél pedig ő azt hiszi hogy egyről. Mert én nem írtam olyat hogy "nem ilyen közegben nőttem fel".

Ez azért van mert nem tudjuk hogy melyik válaszoló hány %-os (mert eredetileg ez nem fórum ezért nincs szükség rá), csak 5 pöttyöt látunk fennt. Ezért mindenkit összekeverünk. Én nem tudom hány pöttyös vagyok, talán 3,5 vagy 4. Na mindegy ezt is le lehet pontozni de ez már nevetséges :).

2020. nov. 28. 23:08
 89/92 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok egy utolsó szóra. Nem beszéltem a turizmusról sem. 85-ös válaszomban pedig mikor elmondom hogy engem ugyanúgy zavar a mindenbe belekötő ember 4-ember lepontoz. Ne nyomogassátok már a pirosat mindenkire miközben azt sem tudjátok hogy ki kicsoda. Ennek semmi értelme.
2020. nov. 29. 02:05
 90/92 anonim ***** válasza:
59%
#89 "Ne nyomogassátok már a pirosat mindenkire miközben azt sem tudjátok hogy ki kicsoda." - izé, az ember hozzászólások hasznosságát véleményezi, és nem személyeket... az meg, hogy te elkezdtél személyeskedni, az minden, csak nem hasznos...
2020. nov. 29. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!