Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnátok ha a 15 éves...

Elfogadnátok ha a 15 éves lányotoknak egy 22 éves fiú udvarolna?

Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 17:00
 51/92 anonim ***** válasza:
2%

48. persze lehetnek baratai, sot legyenek is. De sajat korosztalybol, nem 22 eves ferfiak a 15 eves lanyom korul.

Irtam is majd ugy probalom terelni, hogy az legyen neki a normalis, hogy 15-17 evesekkel log edzesen, zeneoran, kulonoran.

Nem 22 eves ketes felnottekkel.

Amugy en ugy erzem hogy a gyerekemert eletem vegeig vagyok valamely szinten felelos.

Nyilvan ez egyre csokken, de sose szunik meg teljesen.

Nem lesz olyan, hogy o 60 eves en meg 90 es nem vagyok erte felelos.

2020. nov. 25. 13:22
 52/92 anonim ***** válasza:
4%
51. Összekeversz valakivel, vagy kérlek olvasd el mégegyszer amit írtam. Sehol se írtam hogy 15-höz jó a 22 éves. Korabeliekre h ondoktam. Persze senki sem gondolatolvasó, de akkor sem írtam ilyet. Szerintem is idős hozzá. Bár felesleges bármitis írni mert itt nem lehet saját véleménye az embernek. Most megint jól le fognak pontozni a tinik és aki nem ért velem egyet attól függetlenül hogy nem voltam bunkó és hasznos volt a válaszom ami alapján kellene elvileg pontozni...
2020. nov. 25. 14:20
 53/92 anonim ***** válasza:
64%
"Amugy en ugy erzem hogy a gyerekemert eletem vegeig vagyok valamely szinten felelos" - ja, az én anyám is pont ilyesmit érzett... épp ezért csak úgy tudta végre megszabadulni tőle, hogy megszakítottam vele mindenféle kapcsolatot... (sajnos túl későn ahhoz, hogy ne tudjon mardandó károkat okozni...) egyébként képtelen volt abbahagyni a saját értékrendje és gondolkodása propagálását...
2020. nov. 25. 15:09
 54/92 anonim ***** válasza:
68%
#50 "Szerintem itt a válaszoló többsége tini." - ez mindig a legütősebb, lehengerlő érv:)))
2020. nov. 25. 15:20
 55/92 anonim ***** válasza:
14%

52 bocs, sajnos igy jelekkel mar nehez kitalalni ki kicsoda :D

53 sajnalom, hogy anyuddal nem jossz ki.

En meg ugy erzem, jobb ha megmondom neki, ha szerintem hulyeseget csinal meg 40 evesen is, mintsem szo nelkul hagyjam nagy hibakat elkovetni az eletben.

Aztan majd felnottkent eldonti megfogadja-e vagy sem.

15 evesen viszont tutifix az van amit en mondok es abban nincs benne, hogy 22 evesekkel randizhat.

2020. nov. 25. 15:54
 56/92 anonim ***** válasza:
68%
"53 sajnalom, hogy anyuddal nem jossz ki." - ettől sokkal sajnálatosabb, hogy túl sokáig tűrtem, hogy a hatása alatt legyek... veszíteni azon veszítettem. Amióta megszabadultam a hülyeségeitől, sokkal élvezhetőbb az életem. Csak ugye vannak számomra fontos dolgok, amiket definitíve elbuktam.
2020. nov. 25. 16:24
 57/92 anonim ***** válasza:
24%
mArAdAnDó KáRoKaT oKoZnI mi történt kiscsillag? Levágta a lábad?
2020. nov. 25. 19:00
 58/92 anonim ***** válasza:
62%

"kiscsillag"-???? Max a páromnak...

További ajánlott irodalom:

[link]

2020. nov. 25. 19:09
 59/92 anonim ***** válasza:
80%
Látom a drága anyuciknak nem tetszik a zord valóság...
2020. nov. 26. 02:41
 60/92 anonim ***** válasza:
4%
Ez a putris, alacsony tarsadalmi osztalyba tartozo emberek valosaga, nem az enyem. Szerencsere. 😊
2020. nov. 26. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!