Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnátok ha a 15 éves...

Elfogadnátok ha a 15 éves lányotoknak egy 22 éves fiú udvarolna?

Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 17:00
 11/92 anonim ***** válasza:
74%
6-os akkor ne kerülgesd a lányod.
2020. okt. 1. 18:06
 12/92 anonim ***** válasza:
46%

Ha egy 22 éves férfi egy 15 éves az életről mit sem tudó csitrire hajt akkor szegény palinak eléggé szar élete lehet mivel a saját korosztálya kineveti ezért egy tudatlan libát keres maga mellé akit bármikor szextárgyként használhat.

Semmi gond nem lenne az életkorral ha nem 15 lenne hanem 22 és úgy lenne a pali 29

Legközelebb egy 19 éves pali hajtson egy 12 éves kislányt......

2020. okt. 1. 18:13
 13/92 anonim ***** válasza:
44%

"régen" "nagyanyáink korában" más volt az életritmus, pl. elemi után nem volt továbbtanulás, stb... Megszokott volt "18 évesen férjhez menni" stb. Most már más világ van, egy 15 éves lány még tanul, nagyon el van foglalva tanulnivalóval, 22 éves meg felsőoktatásba jár (teljesen más mint középiskola), vagy dolgozik, teljesen más életritmus stb.

Volt már nagyon sok kérdés erről.

2020. okt. 1. 18:21
 14/92 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom elképzelni hogy szexen kívül mást is akarna egy 22 éves egy 14 évestől.

Azt se tudom elképzelni hogy milyen programot tudnának csinálni. Egy 22 éves már jár szórakozni ahol alkoholt lehet venni, alapból a lányt még be se engednék. Hogy mutatja be a kollégáinak? Ha egyetemista akkor is gáz, éppen végez az egyetemen a lány pedi éppen most végzett az általánosban?! Atya ég! Biztos nem fogadnám el.

2020. okt. 1. 18:58
 15/92 anonim ***** válasza:
78%
Ha működik nekik... Én is 15 évesen 20-21 évesekkel barátkoztam, mert velük jöttem ki jól. Sajnos a párkapcsolatok nem jöttek össze mert pár hét után mindig kiderült, nem ugyanarra vágyunk.
2020. okt. 1. 18:59
 16/92 anonim ***** válasza:
66%
Én egy online játékban ismertem meg a páromat 14 évesen, akkor ő 21 volt. Jövőre ismerjük egymást már 10 éve és 8 éve vagyunk együtt. Igaz, mi csak kb másfél év után találkoztunk. Idén márciusban összeköltöztünk és nagyon szeretjük egymást.
2020. okt. 1. 19:18
 17/92 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Nagyon fiatal lány, még ne kelljen neki egy felnőtt ,fiatal'.
2020. okt. 1. 19:45
 18/92 anonim ***** válasza:
19%
17-es vagyok, egyetértek a 14#.
2020. okt. 1. 19:46
 19/92 anonim ***** válasza:
57%
Undorítóak vagytok. 15 évesen még gyerek javában. Csak egy szám édes istenem az ilyen beteg állatok a 8 éves kislányokra is rámennének. 22 évesen a középiskola első osztályában keres lányokat? Biztos az általános suli elől már elzavarták ezt a beteg barmot. Biztos hogy nem engedném a lányom közelébe. 15 évesen ábrándoztam idősebb fiúkról de nekik szexen kívül semmi más kell, az meg elég gáz ha csak egy gyerektől kapja meg. Még leírni is gusztustalan.
2020. okt. 1. 20:03
 20/92 anonim ***** válasza:
57%

A beteg lelkűek meg itt próbálják bemagyarázni, hogy ők is 22 évesekkel jöttek össze ennyi idősen es milyen klassz volt.

Hát azért, mert mindkettőtöknél van valami gond.

2020. okt. 1. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!