Elfogadnátok ha a 15 éves lányotoknak egy 22 éves fiú udvarolna?
Ughh egyre jobb.
Miket tanulok.
Mondtak nekem egyetemen, hogy mas korokben nottem fel, nem tudom en mi van a vilagban, pedig azt hittem az extrem, ami par elrettento peldat lattam tinikent, de akkor ok lettek volna az atlag, mi tobbiek meg a kuloncok. 🤔 Pedig annyira nem voltam en burokban nevelve.
Micsoda csipanyitogato estenk van. 😂
Elrettento pelda:
- osztalytars 15 evesen abortusz
- felsos lany, akit idosebb megbizhato baratno elmondasa szerint 3-an dugtak meg a padon, mert a csaj kiterult miutan a pasijaval nyomtak egy menetet, a pasi eltunt es utana 2 masik is atment rajta legalabb, de lehet tobb.
Nem igazan vonz az ilyesmi nokent, meghagyom masnak az “elmenyt”.
Ja talalkoztam felnottkent olyannak, aki 15 evesen szult.
Erettsegije nincs, iPhone 11 az van, Svajcban “takarit”. 🙄🤣
Igazi sikersztori.
Es barcsak kitalalnam ezeket.
De na, vegulis nem meghokkento a valaszok alapjan. Tokre benne van a pakliban csak nem mindenkit sikerul tradicionalisam kikapartatni idoben.
wow raneztem kicsit a dolgokra. KSH-s adatok:
Aztarohadt. 😳😳😳
Na most mar vegkepp nem fogok tudni aludni es ezen kattog majd az agyam. Nem semmi... nem semmi.
#34, ugye kegyed itt most nem AB-ellenes propagandát folytat? :)
Jó, én férfi vagyok, ógyhogy nyilván eleve más a szemszög, amiből nézem, de amit te "elrettentő példa"-ként aposztrofálsz, azok engem egyáltalán nem rettentenének el az adott nőktől... sőt... nekem azt mondaná kb, hogy az illető képes racionálisan dönteni egy terhességről, és van normális szexuális élete, meg normális szülei akik nem szólnak bele se a párkapcsolatába se az abortuszába. A második sztorid meg egyértelműen az érintett férfiaknak gáz, aki képes szex után így lelécelni, meg akiknek egy KO-s állapotú nő vonzó szexuálisan... (meg persze a pletykálkodó "idosebb megbizhato baratno"-nek, aki ahelyett, hogy egített volna, inkább pletykát terjeszt)
"Ja talalkoztam felnottkent olyannak, aki 15 evesen szult.
Erettsegije nincs, iPhone 11 az van, Svajcban “takarit”.
Igazi sikersztori." - ebból mondjuk pont az egyetlen lényeges dolog nem derül ki, az, hogy az illető maga hogy érzi magát a saját bőrében...
A KSH adatokkal meg végképp nem értem, mi a bajod... azt látni, hogy folyamatosan csökken a terhességmegszakítások száma és aránya... mondjuk azon el lehet filózni, hogy mi volt a jobb, az amikor ugyan volt cirka 200 ezer AB/év, de ugyanakkor volt 150 ezer élve szülés is, vagy most, amikor cc. nyolcadannyi AB van, de szülés is sokkal kevesebb... mert ugye a szociális rendszerek fenntarthatóságát nem az AB-ok száma érinti, hanem csak a szüléseké.
Én azt hiszem a válaszoló többségének itt nincs is gyereke. Ezért semmit sem lehet megállapítani ezekből a válaszokból.
Az abortuszról való döntésről annyit hogy elég sok tönkrement életét láttam amikor tinik szültek. Nemcsak az ő életük hanem a gyereké is tönkrement. Nem tudták befelyezni az iskolát mert nem mindig tudták a szülők nevelni az unokájukat ezért nekik kellett elmenni dolgozni végzettség nélkül. Az apa persze lelépett ezért ezután sem lett jobb soruk. Jobb esetben a szülő fogja nevelni az unokát higy a gyerekének maradjon esélye a normális jövőre, ebbe beletartozik az is hogy eltartja őket. Tehát nem lehet azt mondani hogy a szülőknek ehhez semmi köze sincs.
De itt most nem is erről van szó. Egy 15 éves még gyerek egy 22 éveshez. Amiért ilyen fiatalokat választanak felnőtt emberek az azért van mert megy 15 éves befolyásolható kíváncsi, és naiv. Nulla élettapasztalattal, gyerekes viselkedéssel. Ezért sem tartom helyesnek ha egy felnőtt egy ilyen fiatal tinivel jön össze.
35 - nem folytatok ab ellenes propagandat.
Ha vegigolvastad a valaszokt irom is, hogy mas csinaljon azt amig akar, meg a 15 eves gyerekevel, de en nem szeretnem a gyerekemey abortuszra vinni, sot ha mar ennyire belemesz magam se mennek, csak 3 esetben;
- nemi eroszak (de 72 oras tablatta is van a vilagon, az meg nem olyan invaziv, mint hogy kivakumoznak vagy kaparnak, vagy adnak egy meg nagyobb adag lorugas hormont)
- beteg a magzat
- a terhesseg veszelyezteti az eletemet
Mas mondom csinaljon magaval amit akar. Evente is mehet, ha annyira elvezi.
Szerintem a vedekezes jobb megoldas. De mind1.
A statisztikan pedig persze, hogy vegkepp kiakadtam.
A mi csaladunk nem kukaz ki gyereket.
De masoknak legyen normalis az ossze-vissza kefeles, meg gyerekszortirozas: ez elmegy, ezt megtartom, ez elmegy, ez marad. 10 evvel kesobb meg jajj h rohadnal meg Szandra, az elotted levot kellett volna megtartani.
A svajci prostinal tenyleg kivancsi vagy milyen ember, hogyan erzi magat?
Kevesebbe is roppantak bele emberek, nem pedig ekkora teherbe: 15 evesen szulni, nincs jovokep, mert meg erettsegije sincs, de a penz beszippantja, mert talalt modot ra, hogy sokat keressen a testevel, drogos-alkoholista.
Es meg szornyebb, hogy a ver szerinti csaladja nem hogy segitene kiemelni ebbol a godorbol, hanem meg tartjak a markukat... hanyas.
Annak a lanynak eselye sincs a normalis eletre.
Ha nem szul talan lett volna belole valami, mert nem buta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!