Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnátok ha a 15 éves...

Elfogadnátok ha a 15 éves lányotoknak egy 22 éves fiú udvarolna?

Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 17:00
 21/92 anonim ***** válasza:
76%
Én nem ítélkeznék addig, míg meg nem ismerem a srácot, mivel volt a környezetemben egy pár, akik pont ennyi idősek voltak, mikor összejöttek. A srácot ismertem régebbről, állítom a legnormálisabb fiú volt, akit valaha is ismertem, tisztességes, illedelmes, minden káros szenvedélytől mentes. Ő egyszerűen félt a saját korabeli lányoktól, mert későn érő típus volt. A csajszi jól járt vele. Nem volt annyira hosszú a kapcsolatuk, mert a lány gyorsabban ért, mint a srác.
2020. okt. 2. 10:19
 22/92 anonim ***** válasza:
55%
Természetesen el. Nem gondolom, hogy okvetlenül bele kellene ugatnom a 15 éves lányom párkapcsolatába.
2020. nov. 13. 19:52
 23/92 anonim ***** válasza:
13%

Megmondanam a gyereknek, ha meg egyszer a lanyom korul serte-pertel megbanja, ha meg errol szol a lanyomnak akkor meg meg jobban.

22 eves 15 evessel. Jesszusom.

A 15 az meg szinte gyerek, epphogy kijarta az altalanost.

22 meg fiatal felnott.

Komolyan nem normalisak az ilyenek.

20 es 27 az mar mas.

De 15...

22 se nornalis aki 15 evesnek csapja a szelet. Tuti valami selejtes, aki a sajat korosztalyaban nem kepes part talalni maganak.

2020. nov. 24. 21:54
 24/92 anonim ***** válasza:
3%

0% lol.

A vilag tenyleg teljesen megorult, ha az elfogadott hogy egy eretlen 15 eves tinit egy 22 eves fiatal felnott kornyekezzen meg.

Mi lesz itt 10 ev mulva? Az altalanos iskolasokra is nyomulhatnak a selejtes 20-asok?

Ja varj, ez az a ritka nyomi orszag, ahol 14 a beleegyezesi korhatar, szoval nem is kell 10 ev.

Nem veletlen innen megy a sok prosti Svajcba, ilyen szulokkel es tarsadalmi erkolcsokkel mit varunk?

Lassan tiszta konzervativnak szamitok a nezeteimmel. 🙄🤣😇

Na jo kuralast a lanyaitoknak aztan ne legyen siras ha jon a baba 15 evesen. Mert a 22 eves fiu biztos TikTokozni akar delutanonkent a kislannyal. 🤪

2020. nov. 24. 22:38
 25/92 anonim ***** válasza:
37%
"Na jo kuralast a lanyaitoknak aztan ne legyen siras ha jon a baba 15 evesen. Mert a 22 eves fiu biztos TikTokozni akar delutanonkent a kislannyal." Létezik felvilágosítás, fogamzásgátlás, és annak csődje esetén abortusz is. Nem értem, hogy ezen miért kell hisztizni a XXI. században...
2020. nov. 24. 22:54
 26/92 anonim ***** válasza:
4%

Pfff ez egyre jobb. 😳

Szoval akkor az tok normalis hogy a 15 eves lanyodat egy 22 eves fiatal ferfi dugja.

Nekem mar itt kicsapja a felallas a biztositekot.

Az abortuszrol meg hat... mas csinaljon azt amit akar magaval vagy a sajat gyerekevel, de en nem szeretnem ha odajutna a dolog, hogy a 15 eves lanyomat abortuszra kelljen vinni. 😢

Jo ez a gyakori.

Rajovok hogy tenyleg en vagyok a kulonc. 🤔

Ma kozolte velem a kormos gyerek temanal, hogy 22 evesen abortusza volt, de kovetkezo evben 23 evesen mar megtartotta a fiat. Aztan a masodik fiat 25 evesen szulte.

Akkor lehet mi vagyunk ilyen furak a parommal, hogy ezen a sztorin csak lestunk ilyeneket megosztani idegenekkel. De akkor az abortusz normalis a tarsadalom szerint akkor. Marmint ertem en hogy mindenki csinaljon amit akar, de kb. ugy mondta mintha nem tudom 22 evesen kidobtam a parfumot amit az exemtol kaptam, de 23 evesen a masiktol azert mar megtartottam.

Kemeny... gyerekek.

Legalabb nyilik a csipam.

Pedig nem vagyok en olyan oreg, 29, de hat lehet mas kornyezetben szocializalodtunk.

2020. nov. 24. 23:49
 27/92 anonim ***** válasza:
79%
"Szoval akkor az tok normalis hogy a 15 eves lanyodat egy 22 eves fiatal ferfi dugja." Igen, az. Miért, szerinted mennyivel lenne jobb, ha egy 16 éves dugná? Nagyobb sansszal szerezne rossz élményt, és nagyobb esély lenne a védekezés elbaltázására is????????
2020. nov. 24. 23:58
 28/92 anonim ***** válasza:
4%

Hat szerintem kitalalhato a valaszaimbol, hogy en nem igazan szeretnem, ha a 15 eves lanyom mar szexualis eletet elne.

Nekem az meg tul fiatal...

De mindegy. Erdekesek a valaszok.

Ma is tanultam uj szociologiai dolgot.

Jo ez a gyakori ilyenekre. 😃

Kezdem elfogadni. hogy tenyleg devians vagyok. 😭🤗

2020. nov. 25. 00:07
 29/92 anonim ***** válasza:
64%

"Hat szerintem kitalalhato a valaszaimbol, hogy en nem igazan szeretnem, ha a 15 eves lanyom mar szexualis eletet elne." - szerintem ez a lány döntése, és nem a szülőé.

"Kezdem elfogadni. hogy tenyleg devians vagyok." - ez nézőpont kérdése... az USA-ban tök átlagos lennél... nekem meg az USA a legócskább diktatúra, ahol nem élnék semmi pénzért soha.

Pedig nem vagyok en olyan oreg, 29, de hat lehet mas kornyezetben szocializalodtunk.

(a kor meg csak egy szám, hidd el, én 56 vagyok... ja és van lányom is:))

2020. nov. 25. 00:20
 30/92 anonim ***** válasza:
77%

Azt kell mondanom, hogy normális. Régen is ez volt, csak akkor nem volt net és nem voltak az emberek ennyire pck, mint most. Ma már mindenért kiakadnak, érzékeny lelkűek..stb

Mostani 15-16 éves lányok testileg eléggé fejlettek, nem mondaná meg róluk az ember, hogy nem 18 +. Ehhez nem kell smink, hanem elég ha cigiznek, isznak, olyan mű kajákat esznek, nem sportolnak, későn feküdnek... stb ezek mind felgyorsítják a test növekedését és a külső is idősebbnek látszik. Talán fejben is érettebbek, ezért akarnak huszonévesekkel kikezdeni, járni velük. Ahogy egyik válaszoló is írta, inkább ők velük járjanak, mint a 13-18 éves fiúkkal, akik szörnyen gyerekesek. Idősebb srác legalább védekezésre ügyel, mer óvszert venni és használni is. Én elfogadom ezt, hogy a mostani tiniknél ez megy a világ is felgyorsult.

2020. nov. 25. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!