Elfogadnátok ha a 15 éves lányotoknak egy 22 éves fiú udvarolna?
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 17:00
91/92 anonim válasza:
Pontosan tudom mi a pipa jelentése. Nem értesz engem. Attól beszélek hogy csak engem már 2 ember kevert össze mással és ezért szóltak be. Mert a fenti körökből ami az "anonim" mellett van nem lehet eldönteni ki kicsoda. Értsd már meg hogy nem én vagyok a kötekedő 🙂. De mint a hülyék nyomogatják az emberek a pirosat akkor is ha a kérdésre való válasz benne van a hizzászólásomban csak azért mert összekevertek valakivel. Aki nem így tett az ne vegye magára.
92/92 anonim válasza:
"Elfogadnátok ha a 15 éves lányotoknak egy 22 éves fiú udvarolna?" - nem nekem kell elfogadni, hanem a lánynak. Ha ők jól megvannak, én csak örülnék neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!