Van valahol olyan csoport, vagy fórum, ahol beteg szülők gyerekei tudnak egymással beszélgetni, tapasztalatokat cserélni? (Autoimmun elsősorban, de bármilyen más is esetleg segíthetne.)
Figyelt kérdés
Kerestem, de mindenhol csak olyan csoportokat láttam, ahol beteg gyerekek szülei beszélgethetnek, fordítottat nem. Jól jönne, ha lenne valahol olyan csoport, amiben lehet beszélgetni hasonló helyzetben lévő fiatal felnőttekkel, hogy hogy élik meg lelkileg, mi az, ami segíthet.tegnap 12:56
1/1 anonim válasza:
Szia!
Sajnos ilyenről nem tudok, de az én édesanyám folyamatos ápolásra, gondozásra szorul. Ha szeretnél, beszélgethetünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!