Mondanátok pozitív tapasztalatokat arra, hogy fiú és lány testvérek jól kijöhetnek egymással?
Mi 3an vagyunk tesók. Van egy húgom és egy öcsém.
Az őcsémmel a mai napig iszonyú jó a viszonyom, mindig is az volt.
Ellenben a hugomat születése óta utálom. Én 30 vagyok, húgom 25, öcsém 20. Hugomat pl 5 éve nem láttam.
Nekem 2 gyerekem van. Egy fiú, 1 lány. Mikor megtudtam, hogy lány lesz, kb összeomlottam. Imádtam fiús anyuka lenni. Nem tudtam, hogy mit fogok kezdeni egy lánnyal.
Most 6 éves a nagy, 4 a kicsi. Imadom, hogy vegyespáros. Eljatszanak bármit, imádják egymást. A fiam mindig védi a hugát, nagyon vigyáz rá.
Nem tudom tovabb ragozni, így tökéletesek.
Nekem másfél évvel fiatalabb öcsém van. Volt féltékenység a részemről, de ennek ellenére mi nagyon jó tesók voltunk és vagyunk is. Mindig tudtunk együtt játszani, volt hogy ő babázott velem, volt hogy én autóztam vele, együtt csináltunk kb mindent. Persze harc is volt, de utána mintha semmi nem történt volna 🙂 én is nagyon védtem, sokszor mondtam, hogy az én tesómat nem bánthatja senki, csak én😅 most is mindig tudunk beszélgetni, számíthatunk egymásra. 12 éves koromig volt közös szobánk, utána mikor külön szobánk lett, szerintem azóta nem veszekedtünk.
Lányom most 4, fiam pedig 1,5 éves, szeretik egymást, már tudnak együtt játszani is. Imádom, hogy vegyes páros ☺️
3 barátnőmnek van fiú testvére, kettőnek 3 évvel fiatalabb, a harmadiknak 7 évvel idősebb. Míg az utóbbi csak nyűg volt a fiú számára míg gyerekek voltak, felnőtt korukra nagyon jóban lettek. Az első 2 nagyon jóban volt az öccseikkel fiatal 20on éves korukig, az egyik helyen a fiú rossz társaságba került és teljesen megromlott a viszonyuk, a másikkal én nem beszélek kb 18 éve, velük nem tudom mi van.
Nekem 9 éves lányom és 7 éves fiam van, amikor éppen nem veszekednek nagyon jól elvannak, szerintem szeretik egymást annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állítják (erre utalnak a dolgaik)
2 fiam van meg egy lányom lány legfiatalabb fiatalabik fiamal a húgåval mindig jol kijött huga születése ota védi és vigyázz rá fiaim már felnöttek de velünk élnek ha kell simán haza kiséri hugát buszmegålobol iskola busz hoza viszi sulibol. lányom is imádja bátyát .az idősebbik fiamat is szereti de nem anyira mint fiatalabbat .
az idősebb más milyen személyiség stb viszont mindkétt fiam ha ugy van megvédi mindenkitöl a lányt vagy épp vigasztalja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!