Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondanátok pozitív tapasztalat...

Mondanátok pozitív tapasztalatokat arra, hogy fiú és lány testvérek jól kijöhetnek egymással?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kisfiam, és most kiderült, hogy kislányt várok. Kicsit csalódott vagyok, mert úgy örültem volna, ha egyneműek. A magam részéről nagyon örülök, hogy lesz egy kislányom is, de nekem egy öcsém van, és sajnos azt tapasztaltam meg, hogy nem volt jó a vegyes páros. Nincs köztünk harag, bár messze él, tartjuk a kapcsolatot úgy, ahogy, de soha nem volt köztünk igazi összhang, barátság, mivel nem nagyon van közös témánk, nem nagyon van metszés az érdeklődésben sem. Már kicsiként is kijött ez, ő folyton rombolósat játszott, aztán focizott a haverokkal, később az autók érdekelték, villamosmérnök lett, szóval olyan fiús volt, én meg lányos. Irigyeltem a rokonokat, barátnőket, akik a lány testvéreikkel ruhákat cserélgettek, meg meg tudtak beszélni minden csajos témát. Ez törvényszerű szerintetek, vagy csak mi vagyunk nagyon mások, nálunk jött ki így?
2023. máj. 12. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, két bátyám van. 3 és 5 év van közöttünk. Gyerekként felváltva piszkáltuk egymást. Amikor már nagyobb lettem, sokat mozogtam velük. Nem is lettem egy igazán csajos csaj és inkább fiúk vettek körbe. Jobban ki is jövük velük azóta is....😄 A kisebb bátyám majdcsak minden hétvégén jön hozzánk,itt is alszik és a kislányunk keresztapja lett. Nagyon megtaláltuk a közös hangot felnőttként. A másik bátyámat is szeretem, de nem áll annyira közel hozzám. Szerettem, hogy nem volt lánytesóm aki esetleg jobb csaj nálam vagy jobban állnak a ruhák rajta.. 😄😄😄
2023. máj. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!