Mérleg és skorpió tényleg nehezen jönnek jól ki egymással? Leginkább személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Attól függ milye Skorpió és Mérleg jegyű az illetőknek.
Nem mindegy, higy Napjegy, Holdjegy, Aszcendens.
Ha Napjegyről van szó mind a két esetben, ott inkább két nagyon eltérő Aszcendens lesz, vagy a festése az aszcendensnek.
Olyan szempontból nehezen jön ki a Mérleg Skorpióval, hogy a Mérleg kifele forduló, kedves, társasági és passzív természetű, a Skorpió inkább befele forduló és erőteljesebb.
Skorpió befele, Mérleg kifele figyel inkább, de Napjegyben annyit nem számít, mint Aszcendensben.
Igen
Legalábbis exemmel borzalmas volt
Egyetlen mérleget ismertem munkakapcsolatból, az borzalmas volt. A többi szomszéd, ismerős.
Említett kolléga egy önhitt, fafejú, sztahanovista hajcsár. Minden csak úgy jó, ahogy ő elképzeli. Rettenetesen földhöz ragadt, szkeptikus, makacs. Ennél fogva csak nagyon egysíkú témákról lehet vele beszélgetni, abban is csak neki lehet igaza. Empátia nem igen szorult belé, vagyis eléggé sztoikus tipus. A felsoroktak valamilyen szinten mindegyikükre igazak.Közülük három idősebb nő, igazi buldózerek. Egyikük szó szerint halálba hajtott két férjet is. Bár van bennük egy sajátos "kedvesség" , optimizmus, mégis, a felsoroltak számomra annyira nehezen tolerálhatók, hogy nem igazán tudok szorosabb barátságot elképzelni a mérleggel, skorpióként( skorpió nap, bika asc, nyilas hold) .
Én , kissé öntörvényű, élni és élni hagyni tipus vagyok. A nyugodt, filozofikus természetű, szabadon gondolkozni merő, empatikus, színes egyéniségekkel jövök ki legjobban. De végül is bárkivel kijövök, ameddig nem szól be, nem köt belém.
4: Telitalálat..2-őt ismertem abből anyám október 24.-ei határeset és minden deffektusát felsoroltad..Önfejű empátiaszegény rugalmatlan tökéletességgép..
Skorpió nap,oroszlán asc és nyilas hold voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!