Miért kell azon problémáznia anyámnak, hogy nem fésülködöm naponta?
Így 22 év után leesett, hogy nekem amúgy göndör a hajam, nem csak simán nagyon hullámos, meg könnyen kócolódó, ezért tök máshogy ápolom a hajam, mint eddig.
Még nem egészen jöttem bele a dologba, de a hajmosás másnapján teljesen jól áll, néha két nappal később is. Ilyenkor leengedve hordom a hajam és nem fésülködöm aznap. Ha nem áll már szépen, de még nem aktuális a hajmosás, én akkor összefogom valami csattal a hajam, és egyébként csak akkor fésültködök, ha olyan frizurát szeretnék, amihez ki kell fésülni a hajam, vagy ha hajat mostam és még vizes.
Na ezen kivan anyám, merthogy szerinte igénytelenség ez, minden normális ember naponta fésülködik. Meg azzal jön, hogy nekem nem természetesen göndör a hajam, csak bebeszélem magamnak. Ami így érdekes, mert nem lát hajcsavaróval mászkálni hajmosás után, ahhoz, hogy hajsütővassal megcsináljam, meg soha nem kelek korán...
Szóval ha otthon vagyok, naponta hallgathatom, hogy igénytelen vagyok, mert nem fésülködök naponta. Miközben amúgy nem indokolt naponta fésülködnöm, göndör vagyok. Ha kifésülöm, akkor lesz egy borzas valami, ami két órán belül tiszta kóc, szrul néz ki kiengedve.
#1 Segítek megtalálni a kérést. Látod a hosszú szöveg felett a zöld alapon a vastagbetűs mondatot? Megvan ? Olvasd el! Na, van egy ilyen "?" jel a végén. Az a kérdés.
Amúgy meg a kérdező anyjának nincs igaza. Göndör hajat nem kell naponta fésülni, max ha naponta vizes, mert mondjuk nem tom, naponta úszik. A göndör haj szárazon fésülésétől ilyen szétálló, sörényszerű valami lesz a hajból, ráadásul amúgy káros is szárazon fésülni a gödör hajat.
Hú, hát nem egyszerű, ha egyszer nem lát a szemétől.
A göndör hajat nem hogy nem kell, nem szabad szárazon fésülni.
Kérdezd meg tőle, miért jobb a kezelhetetlen sörény mint a rendezett loknis.
Mosni meg ugyanúgy mosod, mint eddig, annak van a legtöbb köze az igénytelenséghez. a fésüléstől nem leszel igényesebb, ha egyszer rosszabbul néz ki tőle a hajad...
Az hogy egy haj töredezett azt hogy állapítjátok meg?
Mikroszkopikus repedéseket vesztek észre a hajszálakon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!