Fel akarják cserélni a szerepet a szüleim?
Én sem értelek. Kapcsolatot megszakítod es kesz a ferjed is.
Nem veszitek fel a telefont, letiltjátok őket mindenhonnann.
Minek csicskultok be nekik?
3-as, normal kapcsolat esetén nincs benne semmi rossz.
De ahol ilyeneket mondanak a gyereknek, hogy nem is akarták, meg folyton cseszegetik, bantják, és megfelel nekik, ha egy evig nem is látjak, beszélnek vele, ott ez nem alap.
Ott az az alap, hogy ilyen bántalmazó szülőkkel, akik semmi szeretetet nem adnak, csak fájdalmat, nem tartjuk a kapcsolatot, nen mérgezzük az életünket velük.
Az én anyám is az örökséggel zsarolna.
Megmondtam neki hogy többet ne keressen mert nem akarom tartani vele a kapcsolatot. Úgyis csak akkor keres ha valamit akar(pénzt így vagy úgy)
Nekem ilyen nem kell csak a negatív érzéseket erősíti meg a traumákat amiket neki és nem mellesleg apámnak köszönhetek.
A férjed megmondhatja, hogy ha nem jó az autó, akkor vigyék el szerelőhöz.
Ha nem jó a mosógép, hívjanak mosógép szerelőt.
Semmit se kell nekik megcsinálni, amire van szakember. Ha meg még bunkók is veletek, akkor meg azt se, amire nincs. Oldják meg és kész. Nem is kell tartani velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!