Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apukám nem...

Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?

Figyelt kérdés
A biciklizés a fő hobbim, és lassan szeretnék már egy komolyabbat venni. Viszont úgy hamarabb meg lenne, ha eladnám a mostanit, és akkor nem kéne még 200 ezret pluszba gyűjtenem. Viszont apukám nem engedi, azt mondja, hogy ha valamit megveszünk, akkor azt már nem adjuk el. Mondjuk ezt a biciklit még ő vette nekem, de az újra már nagyrészt én gyűjtöttem össze az eddigi pénzt. Szerintetek hogyan győzzem meg?
2020. szept. 20. 18:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/241 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy kizártnak tartom hogy a 850 k-s bbicikli nincs fent valahol a neten 650 ezerért is. Mindig van akció valahol.
2020. szept. 20. 20:47
 62/241 anonim ***** válasza:
95%

Nem troll, teljesen igaza van. Tényleg nem tudok mást mondani erre,

tipikus proli mentalitás, hogy "minek veszed", "ne a szád járjon"...

Kérdező- mondták már egyszer előttem, de: ha nem tudod észérvekkel meggyőzni apád, hogy adjátok el, akkor spórolj az újra, és vedd meg csak úgy. Majd ha a saját szemével látja, hogy ott áll a sarokban, és senki nem használja, talán észhez tér és belegyezik az eladásba.

2020. szept. 20. 20:48
 63/241 anonim ***** válasza:
63%

Akkor leírom mit tehetsz 1, tűrsz vársz és gyűjtögetsz , 2 akciókat nézel hátha találsz valahol olcsóbban.

írd már le mit keresel hátha fent van a neten olcsóbban is

2020. szept. 20. 20:48
 64/241 A kérdező kommentje:

"Amúgy kizártnak tartom hogy a 850 k-s bbicikli nincs fent valahol a neten 650 ezerért is."

Ezeknek a bicikliknek egy nagy része (pont az is, amit szeretnék) olyan, hogy csak a gyártó hivatalos oldaláról tudod megvenni, nem árulják boltokban meg ilyen helyeken.

2020. szept. 20. 20:49
 65/241 A kérdező kommentje:
Propain Tyee CF 29-ről van szó, ha jól tudom ezt csak a Propain árulja egyedül.
2020. szept. 20. 20:50
 66/241 anonim ***** válasza:
21%
azért írd már le a márkát hátha
2020. szept. 20. 20:50
 67/241 anonim ***** válasza:
21%
De linket még nem kaptunk tőled.
2020. szept. 20. 20:51
 68/241 anonim ***** válasza:
6%

ÁLLJ!

Már unom ezt. Ad meg apád számát, megbeszélem vele, hogy fizesse a bicó felét, a másik felét meg én kifizetem, jó lesz?

2020. szept. 20. 20:51
 69/241 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tudom, ki ez a linkes ember, de ha ennyire nem tudod magadtól megtalálni, akkor itt van.

2020. szept. 20. 20:52
 70/241 anonim ***** válasza:
14%

Ha tetszik, ha nem, túlárazottak! Mindezt azért tehetik meg, mert van egy-két olyan értelmes emberke a világon, mint te kérdező. Óriási haszonnal adják el, te meg "megkajalod", mert apu megteheti megvenni neked. A nyavogasoddal úgyis eléred...ezért nem is fogsz tudni az életbe megbecsülni semmit, mert APU úgyis megveszi!

Aztán az ilyen emberek fognak carni a szulore egy idő után, akik megkaptak mindent. Tipikus életforma, rengeteg ilyennel találkoztam, aztán a szülő nekem sírt, mit csináljon, a gyerek elkerüli, lecarja stb.

2020. szept. 20. 20:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!