Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?
Nem troll, teljesen igaza van. Tényleg nem tudok mást mondani erre,
tipikus proli mentalitás, hogy "minek veszed", "ne a szád járjon"...
Kérdező- mondták már egyszer előttem, de: ha nem tudod észérvekkel meggyőzni apád, hogy adjátok el, akkor spórolj az újra, és vedd meg csak úgy. Majd ha a saját szemével látja, hogy ott áll a sarokban, és senki nem használja, talán észhez tér és belegyezik az eladásba.
Akkor leírom mit tehetsz 1, tűrsz vársz és gyűjtögetsz , 2 akciókat nézel hátha találsz valahol olcsóbban.
írd már le mit keresel hátha fent van a neten olcsóbban is
"Amúgy kizártnak tartom hogy a 850 k-s bbicikli nincs fent valahol a neten 650 ezerért is."
Ezeknek a bicikliknek egy nagy része (pont az is, amit szeretnék) olyan, hogy csak a gyártó hivatalos oldaláról tudod megvenni, nem árulják boltokban meg ilyen helyeken.
ÁLLJ!
Már unom ezt. Ad meg apád számát, megbeszélem vele, hogy fizesse a bicó felét, a másik felét meg én kifizetem, jó lesz?
Ha tetszik, ha nem, túlárazottak! Mindezt azért tehetik meg, mert van egy-két olyan értelmes emberke a világon, mint te kérdező. Óriási haszonnal adják el, te meg "megkajalod", mert apu megteheti megvenni neked. A nyavogasoddal úgyis eléred...ezért nem is fogsz tudni az életbe megbecsülni semmit, mert APU úgyis megveszi!
Aztán az ilyen emberek fognak carni a szulore egy idő után, akik megkaptak mindent. Tipikus életforma, rengeteg ilyennel találkoztam, aztán a szülő nekem sírt, mit csináljon, a gyerek elkerüli, lecarja stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!