Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?
"Apádnak igaza van, nehogy már 300.000 ft-ért vegyél biciklit. Majd jól ellopják, meg tönkre megy a magyar utakon."
Az a probléma, hogy a mostani biciklim volt kb. 300 ezer. Amit akarok az még majdnem háromszor ennyi. És amint látom, te valószínűleg járműként tekintesz egy drága biciklire, nem sporteszközre. Nem fogják ellopni, mivel nem boltba járnék vele. És szerintem egy olyan bicikli, amivel méteres ugratókat lehet beugorni, nem hiszem, hogy szétmenne a magyar utakon, mikor akkora rugóútja van mint egy cross motornak.
En mindennel ugy vagyok, hogy megveszem, hasznalom es normalis kondiba korrekt penzert megprobalom eladni. Masnak is olcsobb, meg nekem is visszajon egy kis penz, amit egy kovetkezo, uj dologba integralok. En csak ezt tudnam mobdani apadnak: ha meg valami penzt ki lehet venni belole, akkor kar az egeszet bukni, ha az ertektelensegig (kukaig) hasznaljuk.
Neki inkabb az lehet amugy a baja, hogy nem kell neked meg uj, jo ez, ami most van.
Ha később máshogy döntesz és nem használod ki, nagyon megbánod majd, ennyi pénz hihetetlen számomra egy biciklire.
Apukádnak meg valószínűleg azért esett rosszul a régi eladási ötlete, mert ő vásárolta számodra, te meg simán eladod. Esetleg azt is sejti, ha az újat nem használod ki, akkor hiába vetted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!