Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apukám nem...

Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?

Figyelt kérdés
A biciklizés a fő hobbim, és lassan szeretnék már egy komolyabbat venni. Viszont úgy hamarabb meg lenne, ha eladnám a mostanit, és akkor nem kéne még 200 ezret pluszba gyűjtenem. Viszont apukám nem engedi, azt mondja, hogy ha valamit megveszünk, akkor azt már nem adjuk el. Mondjuk ezt a biciklit még ő vette nekem, de az újra már nagyrészt én gyűjtöttem össze az eddigi pénzt. Szerintetek hogyan győzzem meg?
2020. szept. 20. 18:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/241 anonim ***** válasza:
39%
Mondtam hogy nem fogják értelmezni az okát :D
2020. szept. 20. 19:21
 12/241 anonim ***** válasza:
27%
Mi a bánatot tud egy 300000ft-os bicikli, amit meg most akarsz venni 3-szor ennyibe kerül, hát igen mi csóró prolik ezt tényleg nem értjük, mi csak az tudjuk, hogy nekünk mindenért keményen meg kell dolgoznunk.
2020. szept. 20. 19:21
 13/241 anonim ***** válasza:
34%

Na akkor lefordítom hogy te is értelmezni tudjad.

Veszel egy kínai boltban valami inget

Vagy veszel 70+eft felett egy La matina inget.

Melyiknek jobb a minősége?

2020. szept. 20. 19:25
 14/241 anonim ***** válasza:
26%

Minek egy CIVILNEK, azaz nem sportolónak ilyen drága gép?

Igen, proli vagyok, tényleg nem értem...bár én azt sem, amikor pötsömig érő, gimis kölöknek megvesznek 500+ -os PC-t, mert ő tolja a CSÉGÓTOT.

2020. szept. 20. 19:28
 15/241 A kérdező kommentje:

Mi a bánatot tud egy 300 ezres bicikli? Ez alsókategória. Ennyiért downhill/enduro szakágban egy középkategóriás teleszkópot kapsz, nem biciklit. A móka inkább ilyen 600 ezer felett kezdődik, de az is még csak használtan.

" Magyarországra minek? Eső, hideg, tél, hó, szar utak, idióta és részed sofőrök, meg még tekerjem is?"

Amiket felsoroltál, azok maximum egy országúti biciklisnek lennének problémák, de fent a hegyen és az erdőkben nem hiszem, hogy sok idióta sofőrrel találkoznék. Télen meg nincs szezon, tehát nem is lenne használva. De sajnos még mindíg látom rajtad, hogy nem tudsz különbséget tenni jármű és sporteszköz között. Hogy kicsit érthetőbb legyen: Vannak sima személyautók, amik arra vannak, hogy a mindennapokban használd, eljuss vele A-ból B-be. Na kb erre vannak az olcsó biciklik. És vannak például a Rally autók, amik sportcélra vannak használva, kemény terepen. Na ezek pedig a drága biciklik, amiken tényleg van technológia.

2020. szept. 20. 19:30
 16/241 anonim ***** válasza:
78%

Hogy miért?

Mert megtehetik.

Az anyagi hátterük megengedi.

Ez ilyen egyszerű.

17/241 anonim ***** válasza:
86%
Senkinek semmi köze hozzá hogy a kérdező mire veri el a pénzét, a kérdés nem erről szólt.
 18/241 anonim ***** válasza:
85%
Nem mindegy hogy karbonszálas vagy aluvázas :D
2020. szept. 20. 19:31
 19/241 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező én értem sporteszköznek akarod, csak kérdem én hivatalosan is kerékpáros sportoló vagy? Mert ha nem, és nem jársz versenyekre, meg semmire, akkor felesleges. Bőven elég a mostani bringád hobbidra. Sose adnék ki annyi pénzt érte, ha nem versenyszerűen űzöm és nincs belőle haszon (pénz).
2020. szept. 20. 19:33
 20/241 A kérdező kommentje:

"Minek egy CIVILNEK, azaz nem sportolónak ilyen drága gép?"

Budapesten például a "civilek" a János-hegyen használnak ehhez hasonló árú bicikliket hobbiból, évente talán eljárnak egy-két versenyre. De egy profi UCI Licenszes versenyző, aki külföldre jár versenyekre, az kb évente veszi/kapja a 2-3 milliós bicikliket. Csak senki nem köt bele, mert el tudják fogadni, hogy ez a sport ennyibe kerül. Érdekes, hogy valamiért autóknál senki nem kérdőjelezi meg, mi kerül 60 millába az M-es bmw-n.

2020. szept. 20. 19:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!