Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?
Amit azért nem igazán értek, hogy miért van a csodálkozás, hogy a kérdező olyan célra amire használni szeretné (leszáguldozni vele olyan úton, ahol az átlagember lesétálni sem mer/tud) olyan eszközt akar, amiben megbízhat, hogy nem rohad szét alatta a terheléstől menet közben. Ez, ha lehet párhuzamot vonni, olyan, hogy a "ipari" cuccok sem azért drágábbak, mert többet tudnának teljesítményben mint a soho dolgok, hanem azért, mert minden körülmények között működnek.
Nah ezek a nem olcsó kerékpárok is ilyenek. Azért drága, mert nem a eszköz lesz a gyenge láncszem.
Kérdező!
Az a bajuk, hogy irigyek, rohadtul.
Én magamtól pótolnám ki a gyerekem pénzét, ha ennyire kitartóan gyűjt. Megkérdeztem a férjemet, ő is detto ezt mondta.
Azt meg hagyjuk már, hogy jajj szegény mások nem tehetik meg. És a kérdező tehet mások anyagi sikertelenségéről???
Amúgy szerintem tartsd meg a bringt, ne legyen belőle otthon baj. Legalább lesz hétköznapi bicikli is, az a 200 ezer meg már nem olyan sok.
Miért undorito irigy az, aki leirja a velemenyet?
Ez egy nyilvanos forum!
Ha nem kerdez, nem kap kritikat. Es nem savaztak vegig, voltak teljesen korrekt valaszok, azt leszamitva, hogy nem epp tamogatoak!
Senki nem tudja,hogy az apja nem-e 3 muszakba dolgozott csak azert,hogy azt a 200ezres bicot megvehesse a gyermekenek. Aki utana eladná. Es lehet nem allnak ugy anyagilag, hogy akar a zsebpenzebol akar mashogy ilyen költekezésnek az apja szemethunyva helyeseljen. Senki nem tud semmit, csak amit a kerdezo leirt. Arra kapott valaszokat.amik nem tetszenek neki,majd ignorálja, osztkesz.
Nem állnak úgy anyagilag?? Szó sincs család anyagi helyzetéről :D a kérdező pénze, nem a családé.
Nem tűnik akkora szar családnak, mint itt némelyik, hogy elveszi a gyerek zsebpénzét szegénység indokkal. Undorító
Hidd el, hogy nem vagyok irigy rád.
Csak ez nem az a kategória,amit
A diák saját pénzebol megvesz.
Értem, hogy saját pénz, nem apud tolja alá.
Nagyon is jó dolog az a sport, de akkor miért nem.mesz el egy egyesületbe?
Egyáltalán nem pénzes a kérdező és szülei. Az apa olyan, mint én - vesz megfelelő minőségi cuccot, és mivel működik, teszi a dolgát, lényegében hibátlan, akkor nem szívesen válik meg tőle, mert ő dolgozott érte és tudja becsülni.
A kérdező még kisgyerek, hadd almodozzon, van ideje bőven gyűjtögetni.
Én nem értem ezt a fórumot. Hiába "nyilvános", attól még egyáltalán nem a kérdésre válaszolt legalább a fele, és én mindet kitörölném legszívesebben a p*csába. A kérdés nem ez volt, a véleményetek pedig a kutyát sem érdekli. A proli felfogásotok pedig undorító.
Kérdező, sporolj még 200 ezret, az eddig gyűjtötthöz KÉPEST nem sok. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!