Mit tegyek, ha apukám nem engedi hogy eladjam a biciklimet?
,,Ha nem léteznének ezek a semmirevaló 100 ezres biciklik"
Igazi sznob palánta vagy kérdező, gondolom az embereket is így rangsorolod, hogy akin nem hugo boss ing van az semmire való.
"Nyilván jó állapotba van a 300 ezres kerékpár is, azt becsüld meg, és amire neked kell, bőven megfelel."
120-at mozgó levegős teleszkópok, alsókategóriás felnik, gyorsszáras kerekek, egy forgásponton elmozduló váz, rossz geometriával, kis teljesítményű fékek vannak rajta, ráadásul a hajtásrendszer is alkalmatlan lenne arra amit akarok. Magyarul ez a bicikli már bőven kevés lenne arra amit akarok, ez inkább túrabicikli, maximum trail-re jó. De ha fogalmad sincs a biciklikről, ne nekem próbáld megmagyarázni, hogy mi lenne elég nekem.
Csak felvilágosítás érdekében.
Amivel szemezek az egy Rose országúti kerékpár
Ezek az általános árak a normális kerékpárok között.
2000-6000 €
És sokan vannak akik nem a tv előtt söröznek szabadidejükben.
"Igazi sznob palánta vagy kérdező, gondolom az embereket is így rangsorolod, hogy akin nem hugo boss ing van az semmire való."
Istenem... Az a 100 ezres bicikli nem sportra van, hanem közlekedni. Ettől még nem vagyok sznob, hogy kimondom, hogy az olcsó bicikli alkalmatlan komolyabb sport célokra. És pont hogy nem rangsorolom az embereket, én is pont olcsó, rossz ruhákban járok, mert biciklire gyűjtök. Attól, hogy valaki ennyit költ a hobbijára, még nem kaviáros szendvicset eszik minden reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!