Mennyiért tudnám eladni a biciklimet?
250 ezer volt újonnan, összteleszkópos mtb-ról van szó, elől-hátul levegősek a teleszkópjai, 120 mm-t mozog. Full Deore 2x10-es hajtás, integrált hajtómű, hidraulikus tárcsafékek.
Minden gyári rajta, kivéve a nyerget és az első féktárcsát, mert az cserélve lett 180mm-re (eredetileg 160 volt).
Minden teljesen jól működik rajta, 2019 januárjában lett megvásárolva, azóta csak 927 km van benne (a computer szerint). Annyi, hogy majd a teleszkópokat el akarom vinni leszervizeltetni az eladás előtt.
Szerintetek mennyi lenne érte a reális ár?
Minden annyit ér amennyit adnak érte.
Én ilyen helyzetben az eredeti árhoz elég közel felraknám marketplacre vagy valami ilyen oldalra, aztán majd úgy is alkudnak belőle.
Oké, oké, de azért a geometria nincs a csúcson ránézésre. Nem különb a hagyományos, ún. "tescos" bringáktól.
Felszereltsége lehet oké, de csapatni nem hiszem hogy mernék vele, még így se.
De amúgy igen, 200-ba tenném fel, aztán meglátjuk. Akinek nem a matrica kell, az meg fogja venni.
Én is újonnan vettem 185-ért Deore szettes hardtail-t. Igaz, nem egy egetverően komoly konfig, de azért nem is egy Kelly's tourney-val (ami ugyanannyiba kerül...)
Hirdetni akarod vagy eladni?
Mivel kijöttél vele a boltból, így a vételárának a felét már el is vesztette...
Én azért megpróbálnám kezdetnek megcélozni a 200-at, hátha akad valaki, akinek ennyiért is megéri. Amenmyit a forint romlott azóta, 170-180 alá azért nem mennék, ha csak nem égetően szükséges megszabadulni tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!