Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyiért tudnám eladni a...

Mennyiért tudnám eladni a biciklimet?

Figyelt kérdés

250 ezer volt újonnan, összteleszkópos mtb-ról van szó, elől-hátul levegősek a teleszkópjai, 120 mm-t mozog. Full Deore 2x10-es hajtás, integrált hajtómű, hidraulikus tárcsafékek.

Minden gyári rajta, kivéve a nyerget és az első féktárcsát, mert az cserélve lett 180mm-re (eredetileg 160 volt).

Minden teljesen jól működik rajta, 2019 januárjában lett megvásárolva, azóta csak 927 km van benne (a computer szerint). Annyi, hogy majd a teleszkópokat el akarom vinni leszervizeltetni az eladás előtt.

Szerintetek mennyi lenne érte a reális ár?

2020. aug. 27. 07:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Ha el akarod adni, akkor 130-ról indítod és 100-ig lemész.
2020. aug. 27. 17:43
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
200 a minimum. Egy éves,karbantartott,keveset futott. Jó geo nem csapatós de nem is arra van.
2020. aug. 27. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

190-ért tedd fel, aztán majd meglátod.

ha sürgősen el akarod adni akkor sokat kell belőle engedni.

épp azt dumáltuk haverral múltkor, hogy néhány éve még lehetett értelmes felszereltséggel kerékpárt venni, de ma már szinte mindent tourney, meg altus szettel árulnak.

2020. aug. 27. 19:21
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

Lehet, hogy vannak rajta tűrhető alkatrészek, de a villa alap, a váz azintén.

Ez a bringa pedállal 14 kg-os. Ez Tesco szint.

230e az utolsó ára, tehát használtan kb. 115e.

Ha valami különlegesség lenne, amire valaki évek óta vágyik, akkor a 2M-s bringát el lehet adni 1.5-ért. Ez 50%-ot ér, ahogy kihoztad a bolból.

2020. aug. 27. 19:25
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

14: Egyáltalán nem igaz, hogy ahogy kihozod a boltból, 50%-ot ér. Nézz körül a használt oldalakon, hogy mit kapsz 115-ért. 26-os kerekű, 10 éves hardtaileket. Karbantartva, 200-ért meghirdetve, 10% alkunak helyet hagyva nem elrugaszkodott a valóságtól.

Nekem egy újan négyszer ennyiért árult össztelósom van 130/120 mm úttal, és az is 14 kg. Nem különösebben nagy ez a tömeg egy össztelós montinak, főleg ebben az árkategóriában. A villa hiába belépő szint, márkás, levegős, messze nem Tesco szint, ahogy a Deore groupset sem az. A tag nem a legnagyobb név, de az sem noname.

2020. aug. 27. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
43%

De, pontosan úgy van, ahogy írtam. Használt cucc ritkán indul 50% feletti értékről. Persze lehet balekra vadászni és tele van a FB olyanokkal, akik mindenféle lopott holmit árulnak. mindenféle árakon.

Ebben a kategóriában a 14 kg sok. Egy lejtőzős bringa az egészen más. Ennyi pénzért nem várom el, hogy 9-10 kg között legyen, a súlya magyarázza, hogy miért viszonylag olcsó.

Használtam egy ideig márkás, belépő szintű, levegős villát. Ez az a kategória, ahol jobb az acélrugós. Aki nem ért hozzá, nincs tapasztalata ilyesmivel és igazán jóval, annak el lehet adni.

2020. aug. 27. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
86%

16: Nem tudom mennyire követed az aktuális árakat. Én hónapok óta használt bringát vadászok, és elszálltak az árak. Teljesen átalakult a használt piac is. Nézd meg testbike bolhán, milyen fullyk vannak 150 alatt! Egy van, ami nem 26-os, az is rockrider, csak az 540s modell. A többi szinte mind 10+ éves, vagy bevallottan, vagy titkoltan sok tízezres szervizt igénylő darab. Ne felejtsd el azt sem, hogy frissen szervizelve lenne átadva, amit a normális vevő megbecsül és megfizet!

Súly terén akkor nézzünk egy most népszerű márkát, a Canyont. A 130 mm-t mozgó Neuron AL 7.0 modelljük 2300 euro és 14,2 kg. Az enyém koppra ennyi gyári adat szerint, szinte 130 mm-t mozog. Szerintem a komplett decathlonos monti árából fél kilót ha le tudnék faragni a súlyából.

2020. aug. 27. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Milyen felét ? 20-25 % ha nem tekerte egy kmt sem.
2022. aug. 29. 20:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Így 2évvel a kérdés után. Annyiért ekmegy amenyiért vetted.

Most jó spekulánsoknak.

2022. aug. 30. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!