Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
78: pontosan ezért szomorú, hogy egy nyugis Skype és Facebook-os időben a lányban nincs annyi türelem mint a nagyanyámban aki egy pincében bombázások közepette hiányolta a párját.
Ha ennyit nem bír ki a lány, a mai világ netje és telefonja mellett, hát akkor szomorú, hogy ennyire nem bírja ki csak mert viszket a bugyija...
Azért ne hasonlítgassuk már a két helyzetet. Egy kisbabás fiatalasszonynak ugyan mi választása volt már ott a pincében?
Vagy itt mindenkit skypeon dug a férje? 🤷♀️
annyi, hogy az egyik úgy tudott a seggén maradni, hogy tényleg kétségek között volt. Míg itt nagyon jól tudja, hogy a párja jól van és több módon is tudja vele tartani a kapcsolatot...
és Kínában még mindig nem ért véget, pedig ott novemberben kezdődött. Ne legyen olyan naív hogy azt hiszi ápr.11.-ig tart.
Végül én láttam ahogy egy csöves itt végigköhögte az utcát, rá egy perce ugyanazon az útvonalon átsétált egy apuka a 2 éves kislányával, a gond az hogy kimutatták a vírus vígan elvan órákig a levegőben (professzorok szerint és nem bulvár sajtó). Szóval amíg a kishölgy átvágtat a városon egy sima bicajjal addig simán elkaphatja és hazafelé még terjesztheti is juhhé :P
“ Megnézném, ki meddig bírja a párja nélkül!”
Hiaba vergodsz, a leghosszabb ido az en esetemben fel ev volt a parom nelkul, en kulfoldon o Magyarorszagon.
Kibirtuk, es?
Azt nem tudhatom hogy o nem csalt-e meg ( allitasa szerint nem, es hiszek neki), de azt tudom, hogy en nem csaltam ot meg, megoldottam magamnak a dolgot es nem haltam bele.
#89, hát hogyne, de előtte ugye odament a lámy...és ilyen kontextusban ezt nyilván tömegközlekedéssel tette...:)
Ako ezek után csakazértis hazaráncigálná a nagyszülők mellé, na, AZ az igazán felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!