Szülőként megengednétek?
Biztos hogy nem... én sem lennék benne.
Alapból hogy jött az a felvetés hogy ott aludna meg pár napig ott lenne...
Én ugyan csak 21 éves vagyok és nincs nyilván gyerekem, de semmiképpen sem hagynám a helyedben.
Interneten én is ismerkedtem és volt 2 fiú az egyik nagyon kedvesnek tűnt, egy csomót beszélgettünk es mikor találkoztunk másról nem beszélt csak arról, hogy mennyire tetszik nekem a testem és felakart jönni hozzám. El is kergettem rögtön.
Én komoly kapcsolatot akartam és nem egy perverz embert.
Aztán volt a másik fiú, akiben pozitívan csalódtam. Vele is rengeteget beszéltem előtte. 3 órát utazott miattam. Én főztem neki ebédet. Mert mondom messziről jön, biztos éhes lesz és hát szörnyen tetszett. Szőke haj, kék szem, vékony, magas, szálkás, széles váll, udvarias, kedves, segítőkész, szerény, sportos...
Csak hogy esze ágában nem volt feljönni a lakásra. Hiába főztem, azt mondta nem. Nem illik, menjünj el inkább enni. Aztán szüksége volt zsebkendőre és mondtam neki h nincs nálam, de nálunk bent van és mondtam hogy jöjjön be nyugodtan, de akkor sem. Szóval többször is lett volna lehetősége. Nagyon aranyos volt és boldog is voltam vele. 3x találkoztunk, de a távolság miatt megbeszéltük, hogy abbahagyjuk az ismerkedést, mert előre láthatólag kivitelezhetetlen lett volna vagy 3-4 évig, hogy mi egy helyen éljünk.
Bocsi ha mellé beszéltem és hogy leírtam a sztorimat. De csak azért írtam, hogy tudd, hogy szerintem a normális fiúk nem fognak még be menni se a házba első találkozaskor, nem hogy párszor ott aludni.
Ha meg még messze is lakik akkor pedig sajnos valószínű nincs is értelme az egésznek.
Kora 30as pasiként írom ,hogy nem! Lányod buta(megbutította a szimpátia). Lefixálja veled az ott alvást. És ha a pasi taj paraszt bunkó???
Bocsánat ha gúnyos vagyok,de a lányod miért nem talál magának helyben párt?
Az ilyen netes táv dolgok jóformán csak a szexről szólnak. Annó fiatalon sok helyi (É-K Magyarország) 17-25éves lányt csaptak le a kezemről pesti pasik. Volt ilyen csajuk minden 2. megyében+1 Pesten;).Ígértek a vidéki lányoknak pesti életet.
Na de ha ez a pasi kell akkor vegyenek ki egy szobát és ismerkedjenek ott. Mondjuk egy wellnes szállóban.
Úgyis megcsinálja máshol.
Tapasztalat!
F-27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!