Szülőként megengednétek?
Nekem lányként sem jutna eszembe, nemhogy szülőként elgondolkodni... azért ez nagyon ciki.
Párommal hasonlóan találkoztam első alkalommal (bàr mi nem egy hónapja ismertük egymást, jóval régebben), de tök alap volt, hogy szállást foglaltunk, és nem anyám nyakára vittem egy kvázi vadidegent.
Kizárt dolog, hogy egy egy hónapja ismert vadidegen nálam aludjon. A pasit inkább nem is minősítem, egy normális emberben eleve fel se merül, hogy odacuccoljon ilyen helyzetben.
A lányod is érdekesen gondolkozik, még életében nem találkozott a férfival és beköltöztetné hozzátok? Oké, hogy felnőtt ember, lényegében azt csinál, amit akar, de honnan tudja, hogy milyen az az ember, akit a neten megismert? Foglaljon a pasi valahol szállást, aztán találkozgassanak.
Te jó ég, én is neten ismertem meg a páromat, messze is lakott(~200km) mégis megoldottuk. Sőt ő kijelentette hogy a 3. randiig a házunk közelébe sem akar jönni, nem hogy rögtön ott aludjon. Egy ismerősénél szállt meg kb 50km-re tőlem, úgy jött le szombaton és vasárnap hozzám randira. Kb egy hónap találkozgatás után aludt nálam, bár annyi más volt hogy én nem a szüleimmel lakom. Először bemutattam a szüleimnek (vagyis anyukámnak mert apum távol volt) és utána mentünk hozzám és aludt nálam. Én tök idegen embert nem hívnék be a házunkba, főleg nem ottalvása, ki tudja milyen.
19L, a párom 22F
Valamiért úgy érzem, te a lány vagy.
Én anya vagyok, és eszembe nem jutna egy vadidegent a házakba engedni éjszakára.
16!
Ahogy az utolsó is irja: ahova akarnak, hozzánk biztos nem jönnek. Épeszű 20 éves nőtől elvárja az ember, hogy legye e -nyi esze
Egy honap utan nem.
Ha ismernek egymast mondjuk 3 honapja es talalkoztak volba nem ottalvosan mondjuk 2-3*, akkor minden tovabbi nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!