Megengednétek, hogy a 16 év körüli lányotok 45 ezer Forint körüli értékben vegyen telefont a zsebpénzéből? (amit ajándékba kapott)
Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 21:19
1/30 anonim válasza:
Jézusom persze saját pénzből veszi nem a te számládra ráadásul nem is hű de nagy összegbe.
3/30 anonim válasza:
Ennyiért nem is nagyon van telefon, szóval miért ne?
4/30 anonim válasza:
Miért szerinted mennyiért kellene vennie? Azt miért kell megkérdeznie tőled, hogy a saját zsebpénzéből mit vegyen? A zsebpénznek az a lényege, hogy ő oszthatja be.
5/30 anonim válasza:
Igen,minek adsz neki zsebpénzt ha azt se döntheti el mit vesz? 16 évesnek alap egy jo minőségü okos telefon.. Még vénséges fejjel se értem az ilyen kérdéseket..
58N
6/30 anonim válasza:
Potold meg neki egy 10-essel mostmar hogy ne legyen buntudatod :)
7/30 anonim válasza:
Persze. Egyrészt már majdnem felnőtt, engedni kell neki hogy saját gondolatai, saját kis dolgai legyenek, másrészt az ő zsebpénzébe egyedül neki van beleszólása, harmadrészt még büszke is lennék, biztos rettenetesen utána járt, hogy ennyire olcsón talált egyáltalán telefont.
8/30 anonim válasza:
45 ezer Forint egy telefonért elég jó ár, csak vigyázz hogy megbízható helyről vegye, nehogy átcsesszék.
9/30 anonim válasza:
Saját pénzéből miért ne vehetné meg. Ha kell ki is pótolnám neki, mert legalább nem hülyeségre akarja elkölteni.
10/30 anonim válasza:
Én 1 hónapja vettem 40-ért egyet. Osztálytársaimnak van iPhone X telefonjuk, ami már tényleg érdekes, de ilyenek miatt feleslges túrkálni mások érdekében.
Amúgy ma már nagyon alap egy jó okostelefon, a mindennai élethez hozzátartozik. Ezt én is érzékeltem, a mostani telefonom előtt 2 hónapig nem volt semmi.
( [link] )
Én ennél nagyobb értékeket forgatok a hobbijaimba, mégsem szólnak bele.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!