Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek neki? 17...

Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó

Figyelt kérdés

ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.

mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:

- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg

- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re

- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem

gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..

2020. márc. 29. 22:56
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/189 anonim ***** válasza:
62%
Kedves mellédumáló 68%-os, kinek is nőnek a veszélyeztetettsége azzal, ha a Kérdező lánya a pasijához költözne?
2020. márc. 31. 14:58
 122/189 anonim ***** válasza:
27%
csak nem akar odaköltözni.Olvasd végig amit írtak. Ő odamenne bicajjal aztán haza a városon keresztül ...
2020. márc. 31. 15:02
 123/189 anonim ***** válasza:
58%

#122, az első felvetés valóban az volt... de ehhez képest már az első reflexiókban javasoltuk (én mondjuk #16, #19) de jópáran, hogy ne szambázzon, mert az tényleg veszélyes lehet, hanem akkor menjen oda a járvány végéig.

Olyan tanács nem volt, hogy rohangásszon hetente.

2020. márc. 31. 16:23
 124/189 anonim ***** válasza:
75%
Én megengedném.
2020. márc. 31. 16:26
 125/189 anonim ***** válasza:
75%
Azért vannak veszélyesebb vírusok is, amik miatt nem szopatják szanaszét az országokat, de mindegy.
2020. márc. 31. 21:20
 126/189 anonim ***** válasza:
32%
ismerősöm családtagja pár napja halt meg a vírusban... szóval nem engedném és szülőként nem bíznék a fiú családjában, hogy sarkalnák a tanításra, plusz kötve hiszem, hogy hivatalosan is magukhoz vennék. Szép hogy a csajt támogatjátok,de szerintem ha a fiú családja megtudná ezt elsőként tiltakozna itt, sőt talán a srác is :D
2020. ápr. 1. 08:16
 127/189 anonim ***** válasza:
74%
A srác egyedül él. A lány az anyja szerint is megbízható. Az, hogy te megbízhatatlan gyereket neveltél, vagy mondjuk annyi tisztelettel sem fordulsz a gyereked esetleges párjának a családja felé, hogy szerinted képtelenek normális családként funkcionálni, a te problémád. Attól másé még lehet értelmes is.
2020. ápr. 1. 08:57
 128/189 anonim ***** válasza:
73%
#126, erősen kétlem, hogy a lány nem beszélte volna már meg a sráccal, mielőtt előadta otthon...
2020. ápr. 1. 11:57
 129/189 anonim ***** válasza:
21%

szép felelős társadalom, ha a gyerek nem jól tanul a szülő oldja meg, ha bűnözik a szülő nevelése, de a 17 kislány (mert hivatalosan még nem felnőtt) azt tehet amit akar, pláne pandémia idején taps-taps a hippi válaszolóknak.

Fel sem merülne ez a hülye ötlet a kislányban ha tényleg felnőtt személyiséggel rendelkezne,de ahogy elnézem a legtöbb felnőtt itt szintúgy a kis csaj szintjén van...

2020. ápr. 1. 12:09
 130/189 anonim ***** válasza:
65%
Ne legyél te együtt a férjeddel, és akkor pattogj. Addig viszont, amíg nem bújtál a lány bőrébe, inkább maradj csendben a képmutatásoddal egyetemben.
2020. ápr. 1. 13:28
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!