Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
#122, az első felvetés valóban az volt... de ehhez képest már az első reflexiókban javasoltuk (én mondjuk #16, #19) de jópáran, hogy ne szambázzon, mert az tényleg veszélyes lehet, hanem akkor menjen oda a járvány végéig.
Olyan tanács nem volt, hogy rohangásszon hetente.
szép felelős társadalom, ha a gyerek nem jól tanul a szülő oldja meg, ha bűnözik a szülő nevelése, de a 17 kislány (mert hivatalosan még nem felnőtt) azt tehet amit akar, pláne pandémia idején taps-taps a hippi válaszolóknak.
Fel sem merülne ez a hülye ötlet a kislányban ha tényleg felnőtt személyiséggel rendelkezne,de ahogy elnézem a legtöbb felnőtt itt szintúgy a kis csaj szintjén van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!