Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
#99, a passizás/csajozás szabadidős tevékenység?
Igen.
Mellesleg kekeckedsz, a kutya nem kérdezné meg a lánytól, hogy mi célból megy az utcán, ha meg mégis, majd közli, hogy vásárolni...
Ha meg neked fontosabb a paragrafusnyalás a gyereked boldogságánál, akkor vállald fel ezt.
" az egyetemista paskónak mások a követelményei; mint egy gimis lánynak, az együtt élünk juhú izgalmában nem a kréta lesz az első, ami érdekelni fogja." - hát erősen bíznék is benne... ha már egyszer egy egészséges fiatal párról van szó.... n.b. kielégülten a tanulás is jobban megy, az agy is jobban fog.
És pont erről van szü kérlek, itt az ellenzők részéről leginkábbis (szerintem gyalázatos) valláserkölcsi propaganda lopakodik a fene nagy féltés birkabőrébe bújva...
Tessék már tudomásul venni, hogy az a természetes és a teljesen normális, ha egy 16-17 évesnek megvan a kiegyensúlyozott, normális párkapcsolati-szexuális élete is, és aki elvárja, hogy az iskolában teljesítsen, az hagyja szépen a párkapcsolatában is teljesíteni.
Ennyike
63%-os 55 eves felnott ferfi, olyat szol: ENNYIKE.
Persze biztos nem egy tini vagy, aah dehogy XD
Én azzal a feltétellel engedném el, hogy ott is marad, amíg nagyjából lecseng a járvány.
Te ismered a lányod, te tudod, mennyire tartaná be a mindennapi tanulást és nem csak lógna a levegőben. Ha képes felelősséget vállalni, elengedném. Majdnem 18, ez egy jó lehetőség, hogy kipróbálja a felnőtt életet. A pénzt, amit pedig most az eltartására költötök, odaadnám neki.
Szerintem itt más kompromisszum NEM létezik.
Vagy megengeditek, hogy hetente jöjjön, menjen, az szerintem a mostani helyzetben felelőtlenség. Nyilván a boltból is haza lehet vinni a vírust, de a lényeg azon van, hogy csökkentsük ennek lehetőségét.
Az meg hogy nem engeded el a barátjához, ebben a korban eléggé roncsoló.
ez egy szükséghelyzet és ha tényleg felnőtt lenne a hercegnő akkor ezt ő is és a pasija is megértené és csak erősebbé kovácsolná max a kapcsolatot...
A csajnak a bugyija a pasinak meg a töke viszket ennyi.
NEKEM fontos az édesanyám és érdekes én megtudom állni, hogy kimenjek mert féltem a családtagjaimat a kiscsajnak meg fontosabb a viszkető bugyija mint a nagyszülei.-.-"
Ez érzelmi zsarolás. Mondj le te arról aki a legfontosabb neked, és meglátjuk.
Onnantól kezdve tiszta képmutatás, amint bármelyik kiteszi a lábát a házból.
csakhogy nem költözni akar... csak odamenne aztán haza (mert a fiú szülei nem ajánlották fel ugye) és persze ha valami baj éri (akár baleset vagy csak bírság mert kint lófrál) akkor a szülőt veszik elő. 18 évesen azt tesz amit akar addig meg a hülyesége miatt nincs kedve teszem azt bíróságra járni, mivel elmulasztotta a szülői kötelezettségét és elengedte a lányát (mivel jogilag nem lehet 18 éves koráig csak úgy átrakni más otthonába).
Papolhatsz a nagy szerelemről,de akkor vállalja fel hogy ő felnőtt írjon alá egy papírt anyáékkal és menjen dolgozni és lakjon külön lakásban párjával, addig viszont kussol és kész. Ez régen is így volt, amíg otthon élt addig azt tette amíg mondtak amikor a lány kiházasodott már az ő szabályai voltak a saját házában.
"mivel elmulasztotta a szülői kötelezettségét és elengedte a lányát (mivel jogilag nem lehet 18 éves koráig csak úgy átrakni más otthonába)." - miért kell ezzel a hazugsággal házalnod itt?
16 éves kor felett akár a szülő, akár a gyámhatóság engedélyezheti a költözést, de ezt szerintem te is nagyon jól tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!