Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
itt mindenki milyen okos-.-" csak azt felejtik el, hogy 18 éves koráig a szülő felel a gyerekért, bármit is tesz. Törvényesen ha a gyerek hülye és ellenáll a rendőri intézkedésnek pl. ilyenkor járvány idején a szülőt veszik elő. Igen 18 évesen költözhet ha akar de addig ha átengedi és ezt valaki bejelenti, akkor a szülő simán megüti a bokáját, mivel a gyermek még nem nagykorú...
Sok nagyokos válaszoló
Kedves 63%-os valaszolo, hiaba irsz 40 kommentet qzt nagyarazva, mekkora lelki zsarolas a nagyszulo eletet szoba hozni, illetve 1 ev mulva 18 lesz, a primitiv irasodbol latszik, hogy te is csak egy eszetlen “szerelmes” tini vagy.
Ha a lany ertelmes, megerti hogy miert nem mehet el, sot o maga jelentene ki, hogy NEM.
De sajnos a kerdesbol itelve nem allt kerszer sorba amikor az eszt osztogattak, igy megy a szokasos tini hiszti:
Anyaaaaaaaaaaa de en el akarok menni a Jozsihoz!!! Elegem van!!! Nem tilthatjatok meg!!! En szeretem a JOzsit!!! Jovore 18 leszek es a Jozsihoz koltozom!!!! Utallak titeket!!!! Engem csak a Jozsi ert meg!!!!!
Haha.
Nevetseges.
Ja nem. SZOMORU.
"z, a primitiv irasodbol latszik, hogy te is csak egy eszetlen “szerelmes” tini vagy." - :)))
55/F
Tudod, inkább az hihetetlen primitív, ahogy ti osztjátok a Kérdező lányát, miközben egyetlen picike érvet sem tudtok felhozni, hogy miért is lenne az bárkire is veszélyes, ha a lány a barátjához költözne...
Vágod? Egyet se...
“Tudod, inkább az hihetetlen primitív, ahogy ti osztjátok a Kérdező lányát, miközben egyetlen picike érvet sem tudtok felhozni, hogy miért is lenne az bárkire is veszélyes, ha a lány a barátjához költözne...“
De felhoztak tobben is.
Peldaul: 18 eves koraig a lanyert a szulei felelnek.
Es nem mellesleg... VILAGJARVANY van ember, az emberek 80 szazaleka elvesztette a munkajat, emberek ezrei halnak meg, olyan rendezvenyek maradnak el, amelyek korabban max a vilaghaboru alatt szuneteltek, pl olimpia. Minden bizonytalan, de tudjatok mit?
Kit erdekel?
A 17 eves Mariskanak mindenkepp a baratjahoz kell koltoznie, mert ELVISELHETETLEN a “parjanak” a hianya.
Igaz?
“ Mert nem fogja elfelejteni, hogy visszaéltek azzal, hogy ő milyen kiszolgáltatott helyzetben volt. ”
A kerdesbol itelve, a szuloknek semmi problemajuk nem volt a lanyuk parkapcsolataval, sem azzal hogyan es mikor talalkoznak.
Aki egy vilagjarvany es annak kovetkezmenyei miatt a szuleit hibaztatja ( tudvan mennyire veszelyes most a helyzet), az tehet egy szivesseget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!