Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
Sokan élnek békeidőben is távkapcsolatban egyéb okokból. A két hete nem láttam és sírok a szobában, mert viszket a nuncus nem kifogás. Ha annyira szereti a srácot, meg a srác is őt, akkor nem ezen fog múlni a kapcsolat.
Egyértelműen nem mehetne. Ez nem az a helyzet.
Nálunk a családban van olyan férfirokon, aki olaszországban dolgozik. Először nem engedték haza a vírus miatt, majd mikor hazahozatták mint magyart, karantén (más lakcímen messze a családtól, logikusan). Mire lejárt a karantén, jött a korlátozás, továbbra sem jöhet haza, a fent idézettek értelmében marad a popóján, ahol van. Mindenkinek szar, de most ez van.
Ha a leányzó annyira felnött, akkor legyen felnőtt ehhez is. Pont.
A szülők ezek után csak nem fogják azzal veszélyeztetni a nagyszülőket, hogy hazarángatják őt...
Ó, dehogynem, ha most nem érdeklő ipket a szabály, később sem fogja, és a kiscsaj haza fog bizony mászkálni... HA jövő héten tilalom jön, akkor marad a pasinál végleg? Ja, ne, hazamegy a mamikához...
Ha nagymama akarsz lenni akkor engedd el.
Komolyan nem hiszem el, hogy ez akkora probléma.
Nehogy már pár hetet ne lessen otthon lenni anélkül hogy minden tini depressziós legyen mert nem lehet együtt a "párjával".
Miért nem érti meg senki,hogy OTTHON KELL MARADNI!???!
Komolyan az eszem megáll...
"Persze, otthon vannak a beteg nagyszülők" - és mit is változtat ezen, a lány a barátjánál lakik?
Erre még semmi értelmes válasz nem született a vehemens ellenzők részéről...
Boccs kerdezo, ez nyers lesz.
Tegyuk a merlegre:
Tinilany vagyakozasa a brokira / a csalad vedelme
Hat nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!