Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
180-as, te direkt vagy ilyen értetlen? Azt mondtam, hogy ugyanolyan fontos, te egyszerű! Nem azt, hogy csak a szex, direkt magyarázol mellé, bszki, arra bezzeg nincs reakció, hogy miért is csak ebbe kötsz bele, érvet hozzál, hogy a többiben miért nincs igazam. Ja. Nem tudsz. Ügyes vagy.
Tehát miért veszélyesebb átmenni egy ugyanúgy karanténban elő emberhez, aki szintén max. csak a boltba jár, mint alapból csak kimenni a boltba? - Amit azért ugye muszáj. Semmivel. Csak a te buta kis... Hogy is mondtad? Egysíkú fejedben kitaláltad, hogy ez a lány szopjon csak a párja nélkül, mert jujuj, világvége. Értem. Az a szülő mondjuk mindig megszívja, aki úgy nevel, hogy "azért, mert csak". Majd rájössz.
Nem. Én ráérek, itthon vagyok.
Nem siklottam el fölötte, neked nem megy a szövegértés. Akár ugyanúgy hazamehetne minden nap is onnan, nem is csak egy hét után. Mert nem veszélyesebb, mint boltba menni.
Nyilván a srác is csak boltba jár, mint mindenki más.
Mondja már meg nekem valaki, MITŐL veszélyesebb ez, mint alapból elmenni élelmiszerért?
Te direkt beszélsz mellé. Vesztettél. No, lám. Én is nyerni akartam. 🤭😉
hány éves vagy 7? XD
nézd meg az olasz híreket, amerikait, spanyolt és nézd végig a zokogó embereket a koporsókra borulva, ők is olyan komolyan vették a járványt mint te.
De tudod mit "ügyes voltál te nyertél kiscsillag" XDXD
"nézd meg az olasz híreket, amerikait, spanyolt és nézd végig a zokogó embereket a koporsókra borulva, ők is olyan komolyan vették a járványt mint te." - jajj, már megint ez a manipulatív marhaság, aminek az itt feltett kérdéshez a világon semmi köze... tisztára olyan vagy, mint akik a terhességmegszakítás témában spammolják állandóan a Néma sikolyt...
Az érzelmekre hatni akarás helyett nem tennéd meg, hogy a rációt veszed elő?
Honnan tudod, hogy a srác csak boltba jár? Arról egyetlen szó sem esett, hogy ő mit csinál.
A lánynak miért lenne ugyanolyan átmenni, mint leugrani a boltba...? A bolt - tegyük fel - köpénsnyire van, eltölt 5-10 percet az utcán, jó esetben pont nem fut össze senkivel.
A fiú a vàros másik végén lakik, kb 2,5 órányira, ha a sétából indulunk ki.
Baromira nem lehet a kettőt összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!