Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek neki? 17...

Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó

Figyelt kérdés

ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.

mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:

- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg

- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re

- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem

gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..

2020. márc. 29. 22:56
 161/189 anonim ***** válasza:
33%

"akkor az a pár hónap külön lét nem a világ vége. Főleg a digitális világban." - tökéletesen egyetértek... tehát a szülők nyugodtan tarthatják a kapcsolatot a lányukkal neten az alatt is, amíg a fiujánál lakik..

Erre gondoltál ugye?

(mert spec a szex digitálisan nem működik.... ha jól tudom:) - bár igaz, én nem vagyok a digitális benszülőtt generáció tagja - de IT-s igen:))

2020. ápr. 1. 23:28
 162/189 anonim ***** válasza:
57%
a szex nem minden, túlságosan szex központú vagy...
2020. ápr. 2. 08:22
 163/189 anonim ***** válasza:
43%

fogadjunk azért válaszolsz mindig úgy mint egy kamasz, mert nemrég volt a "nagy" 17 éves elszakadásod is XD a párkapcsolat nem csak szex, ha csak abból állna akkor háború idején kihaltunk volna...

ne a saját hülye frusztrációdat vetítsd ki, ahol anyu-apu megtiltotta anno(valószínüleg ennél sokkal értelmetlenebb ok miatt és túl makacsul) hogy dugj másokkal.

A múltad már a múlt és akkor nem volt világot átszelő járvány sem és te szüleid nem azonosak a kislány szüleivel. Nem vagy azonos a lánnyal -.-"

2020. ápr. 2. 08:26
 164/189 anonim ***** válasza:
84%
Én már anya vagyok mondjuk, de én sem értem, hogy mit vergődtök itt, hogy nem mehet. Mondjuk szülőként már anyámmal sem élnék, nyilván. De ha már ÉN szúrtam el valahol, nem a kölyköt büntetem érte, felőlem mehetne. Az meg, hogy az apja cukros, az nem oszt, nem szoroz. Nem diktatúra van, nincs kijárási tilalom, nem nevelek hülyegyereket. Ha ti igen, akkor nagyon sajnálom, ha debil lenne én sem engedném. De hát ugye mindenki abból dolgozik, ami van...
2020. ápr. 2. 09:19
 165/189 anonim ***** válasza:
35%
nemrég egy 41 éves nő halt meg és csak magas vérnyomása volt. 31.-én halt meg egy 12 éves lány is. Szóval ilyenkor anyaként elengedni, háááát...lelketek rajta.
2020. ápr. 2. 09:31
 166/189 anonim ***** válasza:
33%
#163, te érted a saját mondataidat? Mert én nemigen látom ebben a szösszenetedben az értelmet...
2020. ápr. 2. 09:34
 167/189 anonim ***** válasza:
29%
166 a tiedben sem látom, sőt inkább fanatikus gyűlöletet érzek . vagyis bigottságot a részedről, de ha rá is kérdeznék nálad, hogy a " mondataidban van értelem?" attól mi változna? megváltoznál? Nem, akkor meg mi értelme az ilyet megkérdezni?:D
2020. ápr. 2. 09:41
 168/189 anonim ***** válasza:
34%
" akkor meg mi értelme az ilyet megkérdezni?:D" - hátha rájössz, hogy amit leírtál ott, az magyar nyelven nem értelmes....
2020. ápr. 2. 09:54
 169/189 anonim ***** válasza:
26%
mániákus vagy, attól még hogy nem értesz egyet vele (vagy csak szimplán nem érted ,mert nincs a szinteden) még nem jelenti hogy magyar nyelven nem értelmes. Menj a szomszéd szobába a párodhoz, kérd meg hogy simizze meg a buksid, mert húú de okosakat írsz és éld az életed :D
2020. ápr. 2. 10:15
 170/189 anonim ***** válasza:
35%

de oké ebből lejött, hogy számodra a kapcsolat= szex.

de leírom a szinteden:

párkapcsolat= testi és LELKI kötődés

világjárványesetén: lehetőleg ne menj ki a te és mások védelmében

szülői szeretet nem egyenlő a vallási fanatizmussal

(neked torzulhatott max a lelked a szüleid nevelése által, de nem minden szülő olyan mint a te szüleid)

2020. ápr. 2. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!