Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
"akkor az a pár hónap külön lét nem a világ vége. Főleg a digitális világban." - tökéletesen egyetértek... tehát a szülők nyugodtan tarthatják a kapcsolatot a lányukkal neten az alatt is, amíg a fiujánál lakik..
Erre gondoltál ugye?
(mert spec a szex digitálisan nem működik.... ha jól tudom:) - bár igaz, én nem vagyok a digitális benszülőtt generáció tagja - de IT-s igen:))
fogadjunk azért válaszolsz mindig úgy mint egy kamasz, mert nemrég volt a "nagy" 17 éves elszakadásod is XD a párkapcsolat nem csak szex, ha csak abból állna akkor háború idején kihaltunk volna...
ne a saját hülye frusztrációdat vetítsd ki, ahol anyu-apu megtiltotta anno(valószínüleg ennél sokkal értelmetlenebb ok miatt és túl makacsul) hogy dugj másokkal.
A múltad már a múlt és akkor nem volt világot átszelő járvány sem és te szüleid nem azonosak a kislány szüleivel. Nem vagy azonos a lánnyal -.-"
de oké ebből lejött, hogy számodra a kapcsolat= szex.
de leírom a szinteden:
párkapcsolat= testi és LELKI kötődés
világjárványesetén: lehetőleg ne menj ki a te és mások védelmében
szülői szeretet nem egyenlő a vallási fanatizmussal
(neked torzulhatott max a lelked a szüleid nevelése által, de nem minden szülő olyan mint a te szüleid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!