Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
"fogadjunk azért válaszolsz mindig úgy mint egy kamasz, mert nemrég volt a "nagy" 17 éves elszakadásod is XD"
??????????????????????
"a párkapcsolat nem csak szex, ha csak abból állna akkor háború idején kihaltunk volna..."
??????????????????
"ne a saját hülye frusztrációdat vetítsd ki, ahol anyu-apu megtiltotta anno(valószínüleg ennél sokkal értelmetlenebb ok miatt és túl makacsul) hogy dugj másokkal."
(amikor egyedül éltem?)
????????????????????????
"A múltad már a múlt és akkor nem volt világot átszelő járvány sem és te szüleid nem azonosak a kislány szüleivel. Nem vagy azonos a lánnyal -.-"
??????????????????????
Szerintem vegyél vissza a személyeskedésből, meg a másik mondanivalójának hiteltelenítésére hajtó aljas próbálkozásokból. Persze tudom, hogy nehéz, ha az ember egyetlen racionális érvet se tud a mondanivalója mellé rakni.
Egyébként meg (a te szinteden:)) ha nem tűnt volna fel, kétfajta kapcsolatot vetettem össze, az ember a szüleit is szereti meg a párját is szereti, ez azonosság... a különbség bizony a szex...
hát ez van, nem vagyunk egyformák, nekem volt isteni szexuális kapcsolatom és véget ért mert nem volt meg a lelki kötődés.
A szex édes kevés egy kapcsolatban, számomra... Nekem nagyon fontos a másik személyisége. Mostani párom a lelki társam és nekem valahogy ez bőven elég.
A lelki kötődés meg a szex párkapcsolatban szerintem nem vagy/vagy, hanem is-is. (és ugye ebből csak az egyik élhető meg valamennyire skype-on.
Addig a szülőkkel a kapcsolat egyértelműen lelki, sokkal inkább Skype-kompatibilis.
mindegy higgy amit akarsz:D ha van sapkám az a baj ha nincs akkor meg az- típus vagy
Nekem a szex nem fontos, ha az nincs (pl baleset miatt, betegség által) azt eltudom viselni,de ha a lelki része nincs azt nem tudom elfogadni.
(léééégyszi vonatkoztass el a szextől, tudom-tudom neked az a legfontosabb,de ez már szinte szánalmas, hogy mindig csak ezt szeded ki a szövegkörnyezetből)
"Nekem a szex nem fontos, ha az nincs (pl baleset miatt, betegség által) azt eltudom viselni,de ha a lelki része nincs azt nem tudom elfogadni." - de ugye ez te vagy, nem a Kérdező lánya meg annak a párja...
Elvonatkoztatni meg nyilván azért nem lehet tőle, mert a fizikai intimitás az a része a kapcsolatnak, amit nem lehet megélni se telefonon, s skype-on, se füstjelekkel...
Jaj, elnézést, nem tudtam, hogy aszexuális vagy. Akivel nem jó a szex, azzal nem jó a kapcsolat, de azzal sem, akivel a lelki része sincs meg. Mind a kettő egyaránt és ugyanannyira fontos.
Képzeld el, egy jól működő kapcsolatban naponta dugnak. Szörnyű, mi? Magyarázhatod ahogy akarod, kezdem baromira sajnálni a férjedet is most már, nem csak a gyerekedet. De mivel csak ebbe bírtál belekötni, a többibe nem, most ismerted el, hogy amúgy csak azért szajkózod tovább a saját hülyeséged, mert nyerni akarsz. Más, értelmes ellenérved nincs.
drágaságom csak mert nem a szex életem legfontosabb része nem jelenti azt hogy nem űzöm rendszeresen és változatosan:P de cuki az egysíkú vagy sokat szexel vagy semmit sem életszemléleted XD
további szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!