Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek neki? 17...

Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó

Figyelt kérdés

ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.

mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:

- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg

- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re

- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem

gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..

2020. márc. 29. 22:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/189 anonim ***** válasza:
43%

igen...

ha megvan rá az ok(bántalmazás, rossz körülmények: vagyis szegénység,fűtés hiánya , rossz állapotban lévő ház)

illetve befogadó hely is kell vagyis a fiú szüleinek írásos beleegyezése, hogy a lány hivatalosan is náluk van bejelentve, a gyámügy csak úgy nem dobhatja az utcára... max otthonba megy mert még kiskorú juppi -.-"

[link]

ajánlom mielőtt hippi szöveget nyomsz, te olvass utána...

2020. márc. 31. 11:36
 112/189 anonim ***** válasza:
79%
Saját helye van az egyetemista srácnak, mellesleg a kutya sem bünteti meg, ha kimegy. Csak az ilyen elmebetegek dobálóznak olyan dolgokkal, amiket fel sem fognak. Jó, hogy le nem gyilkosozzátok. Ugyanolyan gyilkos az is akkor, aki lemegy egy kiló kenyérért. Mellesleg egy 17 evéssel már nem nagyon foglalkozunk még a családsegítőben sem, mert előbb lesz 18, minthogy a szülői pattogásból legyen bármi.
2020. márc. 31. 12:55
 113/189 anonim ***** válasza:
25%

tehát, szegény aki etetve van, oktatást is kap, ruhát is, lakhatása van, szeretet is kap majd okkal ki tud lépni ?:D

indok kell az ilyenhez a hivatalnál, a papíron le is kell írni részletesen és a pasimhoz akarok menni mert nagyon viszket a hivatalnál nem elég indok...

2020. márc. 31. 12:57
 114/189 anonim ***** válasza:
8%

Ha képes felelősséget vállalni

abból, hogy menni akar, világos, hogy nem képes.

2020. márc. 31. 14:12
 115/189 anonim ***** válasza:
89%
Jaj, dehogynem! Ne okoskodj már olyanról, amit nem láttál belülről. Ha meg valakinek olyan jó otthon, akkor eszébe se jut megpattanni.
2020. márc. 31. 14:13
 116/189 anonim ***** válasza:
83%
Persze, mindenki helyett neki kell felelősséget vállalni, nyilván.
2020. márc. 31. 14:14
 117/189 anonim ***** válasza:
30%
XD minden második tini meg akar pattanni, mert pl. nem hallgathatja a zenéjét teljes hangerővel vagy nem játszhat és tanulni kell, cuki hogy azt hiszed, ha egy tini pattanni akar akkor rossz sorsa van egyből XDXDXD
2020. márc. 31. 14:15
 118/189 anonim ***** válasza:
59%
#111, #117 én tökéletesen megértem, hogy titeket bottal se... de miért hiszitek azt, hogy nektek attól lesz jobb, ha más is szenved? Önzés? Sárga irigység?
2020. márc. 31. 14:48
 119/189 anonim ***** válasza:
22%

kínzás félteni a gyermekünket a vírustól, ami 17 évest ölt Britanniában 14 éves lány van lélegeztetőn és most egy csecsemő is meghalt? (vagyis a fiatalkor nem védelem).

Ha nem lenne vírus igen akkor túlzás tiltani,de most teljesen logikus, a hippi szöveg meg ilyenkor még veszélyes is.

2020. márc. 31. 14:52
 120/189 anonim ***** válasza:
93%
Gyerektől függ. Az én 17 éves lányomat biztos nem engedném, mert megbízhatatlan és úgysem tanulna. A 15 évest minden gond nélkül, mert szófogadó és van felelősségtudata.
2020. márc. 31. 14:57
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!