Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó
ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.
mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:
- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg
- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re
- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem
gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..
igen...
ha megvan rá az ok(bántalmazás, rossz körülmények: vagyis szegénység,fűtés hiánya , rossz állapotban lévő ház)
illetve befogadó hely is kell vagyis a fiú szüleinek írásos beleegyezése, hogy a lány hivatalosan is náluk van bejelentve, a gyámügy csak úgy nem dobhatja az utcára... max otthonba megy mert még kiskorú juppi -.-"
ajánlom mielőtt hippi szöveget nyomsz, te olvass utána...
tehát, szegény aki etetve van, oktatást is kap, ruhát is, lakhatása van, szeretet is kap majd okkal ki tud lépni ?:D
indok kell az ilyenhez a hivatalnál, a papíron le is kell írni részletesen és a pasimhoz akarok menni mert nagyon viszket a hivatalnál nem elég indok...
Ha képes felelősséget vállalni
abból, hogy menni akar, világos, hogy nem képes.
kínzás félteni a gyermekünket a vírustól, ami 17 évest ölt Britanniában 14 éves lány van lélegeztetőn és most egy csecsemő is meghalt? (vagyis a fiatalkor nem védelem).
Ha nem lenne vírus igen akkor túlzás tiltani,de most teljesen logikus, a hippi szöveg meg ilyenkor még veszélyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!