Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek neki? 17...

Ti megengednétek neki? 17 éves lányunkról van szó

Figyelt kérdés

ugye most a karantén miatt már egy jó ideje itthon van, távoktatás van neki. tegnap előállt azzal, hogy szeretne átköltözni 1 hétre majd a barátjához, mert nagyon hiányzik neki, már 2 hete nem találkoztak és április 11-ig van ez a kijárási tilalom, utána átmenne hozzá biciklivel vagy gördeszkával. és 1 hét múlva ugyan így hazabiciklizne/gördeszkázna.

mondtam neki, hogy megbeszéljük ezt még a férjemmel, mert több gondom is van ezzel:

- a férjem szülei is egy házban laknak velünk, idősek..nem szeretnénk ha hazahozná a fertőzést + a férjem cukorbeteg

- a fiú a város másik felén lakik kb 15km-re

- nagyon rég volt biciklizni a lányunk, kiesett a gyakorlatból szerintem

gondoltam rá, hogy jöjjön át a fiú, de sajnos eléggé kicsi a lakásunk, meg a férjem nagyon tiltakozik..

2020. márc. 29. 22:56
 151/189 anonim ***** válasza:
59%

Nem feltétlenül keresztény, lehet akár muszlim is...

Azzal meg hiába példáulozol, hogy "ha valaki beteg" mert itt nem beteg senki. Ha meg a lány tényleg beteg lenne, akkor pláne jobb lenne mindenkinek (legfőképp neki is) ha a fiatal és egészséges pasijával lenne összezárva, mint ha a cukros apjával, meg az idős nagyszüleivel... ugye. Pont ahogy betegséget is hamarabb kaphat el a felsoroltaktól, min a párjától, aki nem veszélyeztetett.

Voltaképp ilyen hajánál előrángatott "ha szívbeteg, de még nem tud róla" szintű képzelgéseken túl minden logikai érv arra mutat, hogy jobb helye lenne a párjánál. Ami nagyon ellene van, az a keresztény-konzi erkölcs, meg a kanárisárga irigység, hogy "nehogy már jókat kufircoljanak" amikor szenvedve sóhajtozhatnának is...

2020. ápr. 1. 17:07
 152/189 anonim ***** válasza:
29%
te szimplán nem vagy normális... jobb is hogy ott hagytad a családod, további szép napot.
2020. ápr. 1. 17:12
 153/189 anonim ***** válasza:
56%
"jobb is hogy ott hagytad a családod" - már bocsika, de az én családom a párom - huszonéve - és nem rémlik, hogy otthagytuk volna egymást... szerintem itt van a szomszéd szobában...:)
2020. ápr. 1. 18:04
 154/189 anonim ***** válasza:
100%
mondtad hogy 17 évesen már külön éltél...de mindegy is. Ezek szerint én jobban figyeltem rád mint fordítva.
2020. ápr. 1. 18:20
 155/189 anonim ***** válasza:
31%

mint írtam inkább egyedül lennék beteg, minthogy megfertőzzem a párom és ő is ugyanígy állna hozzá, ez a szeretet és nem vallás kérdése. Ha szeretem elviselem a távolság fájdalmát ha ezzel megóvom.

Te akkor boldogságban élj együtt a pároddal. (és ez nem gúnyolódás).

2020. ápr. 1. 18:22
 156/189 anonim ***** válasza:
67%
"hogy 17 évesen már külön éltél" - ja... de az miért jelentené azt, hogy ott hagytam a családomat??? Nem attól család a család, hogy mindenki egy kupacban él...
2020. ápr. 1. 18:29
 157/189 anonim ***** válasza:
39%

mert 17 évesen normál esetben az ember tanul, még csak nem is koleszban él, ilyenkor vagy ha igen azt már előbb kezdi (hisz ekkor az ember 2.-os a gimiben és ilyenkor ritkán vált, elvileg) szóval ha külön költözöl gyerekként nagy valószínüséggel nem jókedvedben tetted.

Látod én figyeltem a válaszaidra.

2020. ápr. 1. 18:43
 158/189 anonim ***** válasza:
56%
Odáig stimt, hogy én is végzős gimis voltam akkor, de - csalódást okozok - nem vesztem össze senkivel akkortájt... egyszerűen élveztem, hogy nem tud folyamatosan korlátozni és kontrollálni senki, nem tud pl. beleszólni a párkapcsolati-szexuális életembe ha akarna se...
2020. ápr. 1. 19:02
 159/189 anonim ***** válasza:
90%
Jaj, hagyjad már, úristen! Most komolyan beszarok már ezeken a válaszokon, nagyban ajánlgatja a sok szentfazék a 18 éveseknek, hogy költözzenek külön, ha valami nem tetszik, itt meg le van hurrogva a válaszoló, aki megtette, hogy fujfuj, elhagytad a családod. Na hát mindig arra billen a mérleg nyelve, amerre a belepofázás van. Ki érti? 🤷‍♀️
2020. ápr. 1. 21:03
 160/189 anonim ***** válasza:
37%

Nem szólom le, de szimpla időszakban talán ez nem is gond. Viszont ha vírus van és nem a szex ellen és kapcsolat ellen van csak szimplán féltik a betegségtől, akkor az a pár hónap külön lét nem a világ vége. Főleg a digitális világban. A válaszoló csak habzó szájjal kapálódzik ez ellen és az is a saját tapasztalatai miatt. A bibi amikor ő levált nem volt pandémia.

De itt ez mindenkit hidegen hagy. A lány és fiú túlélik ezt az időszakot és nem egy életre lettek eltiltva, sőt tuti más módon tarthatják bá kapcsolatot, de ez van ami nem jut el az agyatokig az nem jut el.

2020. ápr. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!