Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha a...

Mi a véleményetek arról, ha a házasodni kèszülő pàr gyerekmentesre szervezeti az esküvőt meg a lagzit?

Figyelt kérdés

Már több ilyen cikk is elém került mostanàban, ahol a pár kérte, hogy gyerekeket ne hozzanak a meghívottak, azt hiszem az volt az indok, hogy azt tapasztalták, hogy az xy rokon gyereke jelenetet rendezett egy másik rokon esküvőjén, így aztán, hogy ne legyen sértődés, hogy miért csak az ő gyerekük nem lehet ott, inkább nem hívták meg senkiét sem.

Természetesen így is volt belőle sértődés.

2023. ápr. 28. 15:07
 71/105 anonim ***** válasza:
18%
Engem nem érdekel ha lepontoztok, egyik válaszolonak írom :D kifejtettem a véleményem, ha megyek megyek, ha nem nem. Ez ilyen egyszerű. :D egyébként te látod bele a bezzeg szülőt, én nem érzem magam bezzegnek :D
2023. ápr. 29. 20:18
 72/105 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem érdekel, hogy lepontoznak, miért bizonygatod minden kommentedben ezt? :D
2023. ápr. 29. 20:20
 73/105 anonim ***** válasza:
2%
Mert így hivatkoztok rám pl :D
2023. ápr. 29. 20:21
 74/105 anonim ***** válasza:
96%
Taplóság olyan kölyköket emberek közé, társasági eseményekre vinni, akik nem tudnak viselkedni, vagy a koruk, vagy a nevelés hiánya miatt. Az ilyen szülők ilyen gyerekei miatt van egyre nagyobb igény a gyerekmentes esküvőkre.
2023. ápr. 29. 20:38
 75/105 anonim ***** válasza:
88%

74hez.

* 69.

2023. ápr. 29. 20:39
 76/105 cowboy ***** válasza:
5%
#74: értem, egészségetekre.
2023. ápr. 29. 20:48
 77/105 anonim ***** válasza:
14%
76. Köszi, nekünk megvolt már sok éve:)
2023. ápr. 29. 21:16
 78/105 cowboy ***** válasza:
10%
#77: nektek is:-)
2023. ápr. 29. 21:23
 79/105 cowboy ***** válasza:
25%

#50: nem kell foglalkozni a pontozással. A gyk. szellemi színvonala finoman szólva is a béka feneke alatt van, így a pontozásnál a fordított arányosság elve érvényesül, azaz minél kevesebb %-on vagy, annál hasznosabb/értelmesebb a válaszod.

Az 1. pontban leírtak teljes mértékben igazak.

Amúgy meg egy kreált problémáról van szó, hogy legyen min "csámcsogni". 2 év feletti gyerek csendben tud lenni egy 30-40 perces szertartás idejére. Normális szülő 0-2 év közötti gyereket vagy nem visz be a terembe, vagy, ha nyűgös a gyerek, kiviszi. Így a zavaró gyerek esélye bőven 1% alatti.

Az is felettébb érdekes, hogy a gyerekkel rendelkező szülőnek tolerálnia kell a "gyerekmentes esküvőt" és elvárás, hogy, feltétel nélkül alkalmazkodjon, azaz jelenjen meg gyerek nélkül, azonban ha ennek okán megköszöni a meghívást és nem megy el, akkor a tolerancia visszafelé már nem működik, és természetes a sértődés a meghívók részéről.

2023. ápr. 30. 10:00
 80/105 anonim ***** válasza:
80%
"Az is felettébb érdekes, hogy a gyerekkel rendelkező szülőnek tolerálnia kell a "gyerekmentes esküvőt" és elvárás, hogy, feltétel nélkül alkalmazkodjon, azaz jelenjen meg gyerek nélkül," Nem kell megjelenni, ez a lényeg, ugyanis nem kötelező. Ha neki belefér, jó, ha nem jön gyrek nélkül inkább, úgy is jó. Ami a tolerálást illeti: a szülők várják el nagyobbrészt hogy mindenki tolerálja az üvöltő, rohangáló, zajongó, romboló gyerekeiket. Márpedig ez senkinek nem kötelessége, és senkinek nem kötelessége még a saját esküvőjén is azt lesni hogy kell benyalni a szülőknek, mert hiszti van ha a gyerek nem kívánatos. Ő fogadja el ha én nem akarok gyerekeket az esküvőmön, én meg elfogadom ha erre azt mondja, hogy bocs, de akkor nem megyek. Mi a probléma? Az esküvő-meglepi- nem kívánságműsor a meghívottaknak, hanem a házasulandók ünnepe amit megosztanak a számukra kedves emberekkel. Ha ebbe nem fér bele a falka gyerek, mert nem szeretik őket, akkor nem fogják meghívni a gyerekeket. És senkinek semmi joga nyavalyogni emiatt. Ahhoz van joga az illetőnek, hogy NE menjen el ha neki ez így nem oké.
2023. ápr. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!