Mi a véleményetek arról, ha a házasodni kèszülő pàr gyerekmentesre szervezeti az esküvőt meg a lagzit?
Már több ilyen cikk is elém került mostanàban, ahol a pár kérte, hogy gyerekeket ne hozzanak a meghívottak, azt hiszem az volt az indok, hogy azt tapasztalták, hogy az xy rokon gyereke jelenetet rendezett egy másik rokon esküvőjén, így aztán, hogy ne legyen sértődés, hogy miért csak az ő gyerekük nem lehet ott, inkább nem hívták meg senkiét sem.
Természetesen így is volt belőle sértődés.
Én alapvetően azt se értem, miért visz valaki kicsi gyerekeket, ha amúgy meg tudná oldani a felügyeletüket.
A mi fiunk pl. tavaly pont 1,5 éves volt, mikor lagzira mentünk, na, szerintem nem kell bemutatni, ilyenek a 1,5 évesek. A nagyinál hagytuk (mi 1-ig maradtunk amúgy).
Volt ott egy másik pár szintén 1,5 év körüli gyerekkel, na elmondom, hogy telt az estéjük: amikor a ceremónia volt, anyuka végig ott sétált az udvar másik oldalán, mert a gyerek ugye nem ül végig nyugalomban egy 30 perces szertartást, godnolom nem akarta, hogy belehisztizzen. Utána végig ide-oda kellett rohangálni a gyerekkel, nem tudtak leülni normálisan vacsorázni a többi vendéggel, mert a gyerek nem akart az etetőszékben ülni, amúgy vagy 4-szer tuti nekiállt hisztizni, egész este rohangálni kellett utána. Szerintem tökre nem élvezték az egészet, 9-kor már mentek is el, mert altatás van.
Most őszintén, ennek mi értelme van? És azt se lehet mondani nyilván, hogy neveletlen a gyerekük, hát egy 1,5 évesről van szó, természetes, hogy így viselkedik még és nem ül meg, az én gyerekem is ilyen, tudom, pont ezért nem vittem.
És ugye a kisgyerekek nagy része ilyen, nem is azért, mert neveletlen, hanem szimplán mert kicsi még. Nem is lehet élvezni velük egy lagzit.
Szóval én nem is értem, miért viszik ahelyett, hogy élveznék a lagzit és megtisztelnék a párt inkább a figyelmükkel.
Amúgy az én lagzimon is voltak gyerekek, és az pl. baromi zavaró, volt, hogy 1-2 kislány egyszerűen egész este nem akart leszállni rólam, meg velem akart táncolni, merthogy én vagyok a menyasszony szép ruhában. Persze, cukik voltak, de egy lagzin nem táncolhatok egész éjszaka 3 évesekkel.
32-es, nem én pontoztalak le, de gondolod, a gyereknek valami problémája lesz, ha pár órát nem vagy vele, vagy nem értem?
Ez már beteges szerintem, hacsak nem újszülöttről, pár hónapos piciről van szó.
Szerintem teljesen rendben van. Mi ha esküvőre vagyunk hivatalosak nem is szoktuk vinni a gyerekeket. Mi is szórakozni szeretnénk.
Most is csak azért jönnek, mert nagyon közeli családtag házasodik és koszorúslányok lesznek. De 10 órakor mennek a másik mamához. 4 és 8 evések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!