Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha a...

Mi a véleményetek arról, ha a házasodni kèszülő pàr gyerekmentesre szervezeti az esküvőt meg a lagzit?

Figyelt kérdés

Már több ilyen cikk is elém került mostanàban, ahol a pár kérte, hogy gyerekeket ne hozzanak a meghívottak, azt hiszem az volt az indok, hogy azt tapasztalták, hogy az xy rokon gyereke jelenetet rendezett egy másik rokon esküvőjén, így aztán, hogy ne legyen sértődés, hogy miért csak az ő gyerekük nem lehet ott, inkább nem hívták meg senkiét sem.

Természetesen így is volt belőle sértődés.

2023. ápr. 28. 15:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
87%
Ez szép meg jó utolsó,, csak nem ez volt a kérdés. És lássuk be: attól hogy az emberek nem mutatják, egy részüket bizony nagyon is zavarják a rohangáló, üvöltöző gyerekek. Csak erről is illik húsz méter mélyen hallgatni.
2023. ápr. 28. 18:33
 32/105 anonim ***** válasza:
23%
Én nem mennék el az esküvőre ha pici a gyerekem. A gyereknek rám van szüksége. Nekik meg küldenék egy üdvözlőkártyát. Ha nagyobb lenne a gyerek és tényleg jó a viszonyunk akkor lehet h elmennék de nem maradnék túl sokáig. :) Nekem a gyerekem fontosabb mint a rokonék lagzija, tehát ez az én véleményem tükrözi csak. Mindenki döntse el saját maga h mit akar
2023. ápr. 28. 19:03
 33/105 anonim ***** válasza:
90%

Én alapvetően azt se értem, miért visz valaki kicsi gyerekeket, ha amúgy meg tudná oldani a felügyeletüket.

A mi fiunk pl. tavaly pont 1,5 éves volt, mikor lagzira mentünk, na, szerintem nem kell bemutatni, ilyenek a 1,5 évesek. A nagyinál hagytuk (mi 1-ig maradtunk amúgy).

Volt ott egy másik pár szintén 1,5 év körüli gyerekkel, na elmondom, hogy telt az estéjük: amikor a ceremónia volt, anyuka végig ott sétált az udvar másik oldalán, mert a gyerek ugye nem ül végig nyugalomban egy 30 perces szertartást, godnolom nem akarta, hogy belehisztizzen. Utána végig ide-oda kellett rohangálni a gyerekkel, nem tudtak leülni normálisan vacsorázni a többi vendéggel, mert a gyerek nem akart az etetőszékben ülni, amúgy vagy 4-szer tuti nekiállt hisztizni, egész este rohangálni kellett utána. Szerintem tökre nem élvezték az egészet, 9-kor már mentek is el, mert altatás van.

Most őszintén, ennek mi értelme van? És azt se lehet mondani nyilván, hogy neveletlen a gyerekük, hát egy 1,5 évesről van szó, természetes, hogy így viselkedik még és nem ül meg, az én gyerekem is ilyen, tudom, pont ezért nem vittem.

És ugye a kisgyerekek nagy része ilyen, nem is azért, mert neveletlen, hanem szimplán mert kicsi még. Nem is lehet élvezni velük egy lagzit.

Szóval én nem is értem, miért viszik ahelyett, hogy élveznék a lagzit és megtisztelnék a párt inkább a figyelmükkel.

Amúgy az én lagzimon is voltak gyerekek, és az pl. baromi zavaró, volt, hogy 1-2 kislány egyszerűen egész este nem akart leszállni rólam, meg velem akart táncolni, merthogy én vagyok a menyasszony szép ruhában. Persze, cukik voltak, de egy lagzin nem táncolhatok egész éjszaka 3 évesekkel.

2023. ápr. 28. 19:09
 34/105 anonim ***** válasza:
20%
32 vagyok. Miért kapok lepontozást? Mert elmondtam a SAJÁT véleményem? Agyrém
2023. ápr. 28. 19:43
 35/105 anonim ***** válasza:
82%

32-es, nem én pontoztalak le, de gondolod, a gyereknek valami problémája lesz, ha pár órát nem vagy vele, vagy nem értem?

Ez már beteges szerintem, hacsak nem újszülöttről, pár hónapos piciről van szó.

2023. ápr. 28. 19:57
 36/105 anonim ***** válasza:
24%
Nekem még kicsi a gyerekem, és ha nagyobb lesz sem szívesen hagyom ott ha engem akar pl. Ha rokonék gyermekmenteset akarnak, ám legyen, engem sem kötelez senki h elmenjek szerintem
2023. ápr. 28. 20:25
 37/105 anonim ***** válasza:
88%
Nem kötelező elmenni, de attól még nem normális, ha nem tudsz egészséges módon leszakadni a gyerekedről legalább pár órára. Az ilyenekről írják ki a kérdést, hogy anyós-anyám sír, mert elköltözök :D
2023. ápr. 28. 20:31
 38/105 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem teljesen rendben van. Mi ha esküvőre vagyunk hivatalosak nem is szoktuk vinni a gyerekeket. Mi is szórakozni szeretnénk.

Most is csak azért jönnek, mert nagyon közeli családtag házasodik és koszorúslányok lesznek. De 10 órakor mennek a másik mamához. 4 és 8 evések.

2023. ápr. 28. 20:38
 39/105 anonim ***** válasza:
90%
Milyénk ilyen volt, 18 évvel ezelött. Senki nem sértödött meg.
2023. ápr. 28. 20:45
 40/105 A kérdező kommentje:
Amúgy őszintén meglep, hogy itthon is ez előfordul. Mármint a gyerekmentes esküvő. Én eddig simán azt gondoltam, hogy ilyen kb valahol Amerikában szokás vagy mit tudom én 😁
2023. ápr. 28. 21:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!