Mi a véleményetek arról, ha a házasodni kèszülő pàr gyerekmentesre szervezeti az esküvőt meg a lagzit?
Figyelt kérdés
Már több ilyen cikk is elém került mostanàban, ahol a pár kérte, hogy gyerekeket ne hozzanak a meghívottak, azt hiszem az volt az indok, hogy azt tapasztalták, hogy az xy rokon gyereke jelenetet rendezett egy másik rokon esküvőjén, így aztán, hogy ne legyen sértődés, hogy miért csak az ő gyerekük nem lehet ott, inkább nem hívták meg senkiét sem.
Természetesen így is volt belőle sértődés.
2023. ápr. 28. 15:07
101/105 anonim válasza:
Nincs ebben semmi fura. Lehet hogy az anyós beszélgetett a lányával vagy vejével hogy hogyan halad az esküvő szervezése, és volt arról is szó hogy kiket akarnak meghívni. Egy normális családban ez nem fura. Mi is beszélgettünk ilyenekről testvéremmel mielőtt volt az eskuvőjük. Nem tanácsot kért csak simán beszélgettünk róla. Azért az hogy kiket hívnak meg az nem egy intim kérdés.
102/105 anonim válasza:
Teljesen oké, ez az ő nagy napjuk. Aki ilyen miatt nem megy el vagy felkapja a vizet, az nem is hiányzik onnan. Sajnos sok szülő azt hiszi, minden az ő gyereke körül forog éx a hisztis gyereket is vinni akarja más esküvőjére. Persze vannak jól nevelt gyerekek, de ők is csak unatkoznának. Biztos van nagymama, aki szìvesen vigyáz a gyerekre.
103/105 anonim válasza:
Voltam gyerekes és mentes esküvőkön is. Előbbiek esetén megfigyeltem, hogy azok a vendégek,akik gyerekkel érkeztek,nem tudtak felhőtlenül szórakozni, mert végig a gyereküket figyelték és gyakorlatilag semmi másról nem lehetett velük beszélgetnél, csak a gyerekről. A gyerekmentesnél meg mindenki felszabadult volt, hallottam, mikor hálálkodtak is a párnak,mert évek óta nem kapcsolódtak ki. Szerintem ez valahol kell is egy párnak :) Én ha szülő lennék, kifejezetten örülnék, hogy lesz egy szabad bulizós estém.
104/105 anonim válasza:
103. Off, de figyeld meg azt is hogy a kisgyerekeshez eleve úgy mennek oda az emberek hogy a gyerekről kérdeznek, mert az emberek azt hiszik hogy így illik. Miközben az anya lehet hogy szeretne már tök másról beszélni végre.
105/105 anonim válasza:
#104, igen ez abszolút így van. Mintha a szülő (leginkább az anya), mint ember megszűnne létezni. Pont ezért ha szülőkhöz megyek beszélgetni, mindig kérdezem őket munkáról, hobbijukról,ha tudom, hogy nekik mi az, hová mennek utazni stb -bármi,ami kevésbé kötődik a csemetéhez. :)
#103 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!